Noutăți și comunicate

Concert DinUmbra, 9,7 Richter si Apotehoses in Private Hell

18 octombrie 2012
1-Concert_DinUmbra_97_Richter__3WBZxDFag.jpgJoi, 18 octombrie 2012, începând cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert cu trupa DinUmbră in clubul Private Hell din Bucuresti. Trupa vă invită la o "încălzire" cu symphonic, heavy și doom metal înaintea concertului formației Therion. In deschidere vor canta cei de la 9, 7 Richter si Apotheoses.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

DinUmbră (doom death metal)
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
http://www.dinumbra.ro  
http://www.facebook.com/dinumbra  
http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal  

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei cuprinde un LP("DinUmbră", 2003), două EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Sântandrei" 2011), precum și multe alte prezențe pe compilații din underground. Cu un nou line-up și după proaspătul lansat "Sântandrei", DinUmbră a început în forță acest an, având apariții live aproape lunar, în marea majoritate a concertelor fiind headliner. Concertul din data de 18 octombrie 2012 din Private Hell va însemna o nouă gură de oxigen pentru o trupă care își revendică ușor, dar sigur, un rol important în underground-ul românesc.


9.7 Richter (power heavy metal)
Cosmin Aioniță - voce
Adrian Rus - chitară
Lucian " Trigger" Gruia - chitară
Marius Căliman - bass
Adrian Mihai - tobe
http://www.97richter.com  
https://www.facebook.com/97richter  
http://www.youtube.com/97richterband  
Trupa 9.7 RICHTER a luat ființă în 2002 și s-a remarcat grație stilului muzical abordat, un heavy metal de actualitate, cu elementele definitorii ale genul, cât și influențe moderne. Pe parcursul anilor, 9.7 RICHTER a devenit unul dintre cele mai interesante nume ale underground-ului românesc, concertând pe scenele cluburilor și festivalurilor din țară alături de formații precum Trooper, Magica sau Altar. Anul 2010 marchează o premieră pentru formație: înregistrarea și lansarea primului material discografic - EP-ul "Epicenter".


Apotheosis (symphonic power metal)
Raluca - clape
Julia Black - voce
Cristi - chitară
Silviu - chitară solo
Tibi - bass
Edy - tobe
https://www.facebook.com/pages/Apotheosis-RO  
http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO  
Pe data de 5 martie 2011, trupa Apotheosis debuta ca o trupa de symphonic metal in Wings Club - Bucuresti, in cadrul evenimentului "Rock Night for Lady's day - IV". În acelasi an participarea trupei la festivalul de la Posada este încununata cu succes prin obținerea unui premiu. Prin venirea noii soliste, Julia Black, în ianuarie 2012, s-a accentuat tendința de solidificare metaliferă a genului, punând amprenta power. Primele concerte au loc în Iron City și El Commandante Primer, urmând o muncă intensă de înregistrare a primului album, ce va fi lansat în această toamnă. Discursul simfonic de pe clape, însotit de riff-urile grele, tăioase, ale chitarelor, intră într-un aliaj alchimic perfect cu liniile vocale halucinante ale solistei, pe versuri încălzite încet la flacăra durerii metafizice universale. Fiecare piesă e o poveste în sine, inspirată fie din poezia universală, fie din literatura horror lovecraftiana, fie din absurditatea ucigatoare a razboiului mondial. Apotheosis este mesagerul sufletelor bântuite.

Adresa Private Hell Club: Calea Griviței nr. 91 (colț cu Iulia Hașdeu), sector 1, București Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă