Noutăți și comunicate

Concert DinUmbra, 9,7 Richter si Apotehoses in Private Hell

18 octombrie 2012
1-Concert_DinUmbra_97_Richter__3WBZxDFag.jpgJoi, 18 octombrie 2012, începând cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert cu trupa DinUmbră in clubul Private Hell din Bucuresti. Trupa vă invită la o "încălzire" cu symphonic, heavy și doom metal înaintea concertului formației Therion. In deschidere vor canta cei de la 9, 7 Richter si Apotheoses.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

DinUmbră (doom death metal)
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
http://www.dinumbra.ro  
http://www.facebook.com/dinumbra  
http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal  

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei cuprinde un LP("DinUmbră", 2003), două EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Sântandrei" 2011), precum și multe alte prezențe pe compilații din underground. Cu un nou line-up și după proaspătul lansat "Sântandrei", DinUmbră a început în forță acest an, având apariții live aproape lunar, în marea majoritate a concertelor fiind headliner. Concertul din data de 18 octombrie 2012 din Private Hell va însemna o nouă gură de oxigen pentru o trupă care își revendică ușor, dar sigur, un rol important în underground-ul românesc.


9.7 Richter (power heavy metal)
Cosmin Aioniță - voce
Adrian Rus - chitară
Lucian " Trigger" Gruia - chitară
Marius Căliman - bass
Adrian Mihai - tobe
http://www.97richter.com  
https://www.facebook.com/97richter  
http://www.youtube.com/97richterband  
Trupa 9.7 RICHTER a luat ființă în 2002 și s-a remarcat grație stilului muzical abordat, un heavy metal de actualitate, cu elementele definitorii ale genul, cât și influențe moderne. Pe parcursul anilor, 9.7 RICHTER a devenit unul dintre cele mai interesante nume ale underground-ului românesc, concertând pe scenele cluburilor și festivalurilor din țară alături de formații precum Trooper, Magica sau Altar. Anul 2010 marchează o premieră pentru formație: înregistrarea și lansarea primului material discografic - EP-ul "Epicenter".


Apotheosis (symphonic power metal)
Raluca - clape
Julia Black - voce
Cristi - chitară
Silviu - chitară solo
Tibi - bass
Edy - tobe
https://www.facebook.com/pages/Apotheosis-RO  
http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO  
Pe data de 5 martie 2011, trupa Apotheosis debuta ca o trupa de symphonic metal in Wings Club - Bucuresti, in cadrul evenimentului "Rock Night for Lady's day - IV". În acelasi an participarea trupei la festivalul de la Posada este încununata cu succes prin obținerea unui premiu. Prin venirea noii soliste, Julia Black, în ianuarie 2012, s-a accentuat tendința de solidificare metaliferă a genului, punând amprenta power. Primele concerte au loc în Iron City și El Commandante Primer, urmând o muncă intensă de înregistrare a primului album, ce va fi lansat în această toamnă. Discursul simfonic de pe clape, însotit de riff-urile grele, tăioase, ale chitarelor, intră într-un aliaj alchimic perfect cu liniile vocale halucinante ale solistei, pe versuri încălzite încet la flacăra durerii metafizice universale. Fiecare piesă e o poveste în sine, inspirată fie din poezia universală, fie din literatura horror lovecraftiana, fie din absurditatea ucigatoare a razboiului mondial. Apotheosis este mesagerul sufletelor bântuite.

Adresa Private Hell Club: Calea Griviței nr. 91 (colț cu Iulia Hașdeu), sector 1, București Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top