Noutăți și comunicate

Concert Diamonds Are Forever si The Southern Oracle in Flying Circus Pub

11 octombrie 2014
Concert Diamonds Are Forever si The Southern Oracle in Flying Circus Pub
Sâmbătă, 11 octombrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Diamonds Are Forever și The Southern Oracle în Flying Circus Pub.

Prețul unui bilet este de :
10 lei > 22:00Incet, numele lor nu mai este o enigma printre ascultatorii de rock din tara noastra. Si-au facut un loc al lor si pe buna dreptate, caci perseverenta si munca depusa ii fac sa fie considerati una din trupele de metal de valoare ale momentului. Da, este vorba de Diamonds Are Forever, o trupa care in 3 ani de la aparitie bifeaza cu succes aparitii alaturi de nume mari ai rock-ului mondial si credeti-ne Sepultura, Unearth sau Suicide Silence sunt doar cateva dintre ele.

Secretul? Poate nu il vom afla niciodata, dar e cert ca baietii depun eforturi considerabile pentru muzica ce o fac. E suficient sa amintim anuntul lor in presa referitor la urmatorul album, incat sa afirmam ca si noi asteptam sa ascultam si sa zicem: anul 2015 va fi un an bun pentru rock-ul romanesc!

Ultimul lor concert in deschiderea celor de la Unearth in Bucuresti, au facut publica o noua piesa de pe album, asa ca publicul clujean e norocos sa asculte ce au mai lucrat intre timp baietii. Trebuie insa sa va faceti singuri o parere, ce va spunem insa e ca merita!

Ultimul lor videoclip si primul single de fapt ce defineste directia noului material, "My Fragile Heart Will Feed The Darkness" e poate cel mai bun material al lor de pana acum. Ramane sa vedem ce urmeaza:

https://www.youtube.com/watch?v=m4tawIY3hzEDe data aceasta, ne face deosebita placere sa va invitam sa ii vedeti in Cluj-Napoca, la ei "acasa" alaturi de o formatie din Ungaria cel putin la fel de buna: The Southern Oracle pe data de 11 octombrie In Flying Circus Pub.

The Southern Oracle au lansat anul acesta noul lor album HTH/LTH "Higher Than Heaven/Lower Than Hell" care este dupa spusele lor un manifest fata de ura, negativismul lumii ce ne inconjoara, precum si instinctul de a distruge. Piesele sunt construite in asa maniera incat sa ne atraga atentia asupra acestora, constientizarea si de ce nu schimbarea inspre o lume mai pozitiva. Pe albumul acesta sunt o serie de artisti invitati precum Nathan Gray (Boysetsfire, I Am Heresy), Michael Salem (Showyourteeth), Andras Aron (Apey & The Pea, Neck Sprain), Zoltan Totik (Shell Beach), dar cel mai bine e sa va faceti voi o parere. Ii puteti vedea si pe 10.11 in Bucuresti, Question Mark, insa pana atunci aveti mai jos piesa care da numele albumului:

https://www.youtube.com/watch?v=bPnCLyV2LToCu alte cuvinte, pe 11 octombrie in Flying Circus Pub - Cluj, se anunta un show excelent, iar daca sunteti in preajma, nu aveti nici un motiv sa il ratati! E metal, e nebunie, un show nebun, insa zambetele si buna lor dispozitie se va rasfrange asupra voastra. Va garantam!

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/1481307852127184


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă