Noutăți și comunicate

Concert Diamonds Are Forever, Scars of a Story si Nuke the Roaches in Gold Time

21 decembrie 2013
Concert Diamonds Are Forever, Scars of a Story si Nuke the Roaches in Gold Time
Sâmbătă, 21 decembrie 2013, sunteți invitați de la ora 20:30 la un concert al trupelor Diamonds Are Forever, Scars of a Story și Nuke the Roaches în Gold Time din Baia Mare.

Daca e sa urmarim scena muzicala de metal in Romania in anul 2013, nu putem sa spunem ca nu am avut ocazia unor evenimente din ce in ce mai numeroase, chiar cu trupe din ce in ce mai bune si aici ne referim inclusiv la trupele ce isi au activitatea pe aceste plaiuri mioritice. Am avut ocazia sa vedem: Heaven Shall Burn, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Veil of Maya, si astea sunt doar cateva din trupele de metal care se perinda pe la festivalurile anuale si caer au ajuns acest an si pe la noi prin tara. Ne putem mandri ca am avut festivale rock din ce in ce mai bine organizate, chiar daca numarul lor nu este atat de mare, se vede o intentie de a dezmorti acest curent poate prea adormit in tara noastra. Cine stie, poate asta era intentia de a fi lasat adormit. Ei bine nu pare sa fie asa. Este si mai imbucurator activitatea din ce in ce mai sporita a trupelor autohtone, acelea care au inteles ca: succesul se face, nu doar vine de la sine.
Cred ca putem afirma ca anul 2014 va fi un an cel putin interesant pentru scena rock romaneasca.

Astfel, una dintre trupele care au lansat ceva consecutiv, din 2011, de cand au aparut pe scena de metal romaneasca, Diamonds Are Forever se pregatesc sa incheie acest an, plin de evenimente pentru ei, intr-unul din orasele lor preferate: Baia Mare. E poate a doua lor casa, tinand cont ca jumatate din trupa se trage din acele parti. Trupa isi incheie anul prin a promova noul lor EP "Momanetum" asa cum stiu sa o faca mai bine, pe scena. In 21. Dec, ii puteti vedea pe scena pentru un concert alaturi de o alta trupa clujeana, care e gata sa arate ca e pregatita de "a zgudui" pe cei care vor fi alaturi de ei: Scars of a Story.
Dar asta nu e tot. Pe afisul lor se afla si o trupa locala, proaspat infiintata Nuke the Roaches. Se pare ca Baia mare e in continuare un loc unde se nasc trupe, se naste muzica, iar cu aceasta ocazie salutam acest fapt. It's all about the music.

Nu uitati, cei care veti fi in preajma, Baia Mare, Gold Time, 21.12, incepand cu orele 20:30. Si daca nu ne credeti, ca in Baia Mare se poate muuult, va invitam sa vedeti ce se intampla la concertul Diamonds Are Forever acum un an cam pe timpul asta :)

https://www.youtube.com/watch?v=_4Zp0gkLEl4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă