Noutăți și comunicate

Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked in Club Fabrica

27 februarie 2016
Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked in Club Fabrica
Sâmbătă, 27 februarie 2016, Diamonds Are Forever, L.O.S.T. și For The Wicked vor urca de la ora 20:00 pe scena din Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50) pentru fanii genului metal, numetal, melodicdeathmetal sau metalcore.Programul concertelor:
  • Open doors: 20:00
  • For The Wicked: 21:00-21:50
  • L.O.S.T: 22:00-22:50
  • Diamonds Are Forever: 23:00

Metal bucureștean contra metal ardelenesc din ClujDiamonds Are Forever (DAF) este o formație de metal din Cluj lansată în 2011. Premiile obținute în industria muzicală le deschid calea către concerte de top cu artiști internaționali renumiți: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats și alții. După 4 ani, având deja trei materiale lansate (2 EP-uri și un Live DVD), DAF este pregatită pentru o nouă încercare: un album nou. În 2015 lansează două single-uri de pe acest material pentru a dezvălui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, însă fără a face rabat de la parțile melodice care îi caracterizează. Ce este de remarcat la aceasta nouă direcție este o influența mai vizibilă din genuri muzicale precum metalcore/djent, până la solistici postrock sau elemente din acesta. Formații similare DAF: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban și multi alții.

DAF - My Fragile Heart (Official Video) | DAF - Face Me (Official Video)
Diamonds Are Forever - official website | Diamonds Are Forever - YouTubeL.O.S.T. (înființată în București) este una dintre cele mai importante formații de death metal melodic din România. În cei 12 ani de activitate, trupa a lansat 3 materiale discografice (EP-ul „Last Breath” – 2005 și albumele „Remains of Pain” – 2010 și „Live at Metalhead Meeting” – 2014) și a susținut numeroase concerte în România și străinătate alături de nume importante precum Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.

L.O.S.T. - official website | L.O.S.T. - YouTube
L.O.S.T. - Remains of Pain | L.O.S.T. - Closure (LIVE Rockstadt, BV 2012)Trupa clujeană For The Wicked este una dintre cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din România. Dovada fiind câștigarea marelui premiu la Posada Rock 2015, unul din cele mai importante concursuri din România, și premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania 2015. Deși e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experientă muzicală importanta: Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc, lucru care și-a pus amprenta asupra calității primului EP “Trust Yout Heart”. Formația vine cu un metalcore modern, combinând riff-uri grele, voci agresive și refrene “catchy”. Producția este la standarde internaționale: mastering-ul a fost realizat în SUA, de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), de înregistrări și mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision din Cluj. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de Resize Media (Luna Amară, Diamonds Are Forever, Breathelast, Emil, etc). În mai puțin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importantă de concerte, incluzand festivalurile Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada si #ImpreunaRezistam (Cluj), plus concerte în deschidere pentru Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collaps (Fr).

For The Wicked - I Will Never (Official Video) | For The Wicked - Betrayed
For The Wicked - BandCamp | For The Wicked - YouTube
Join: Diamonds Are Forever | L.O.S.T. | For The Wicked @Fabrica


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă