Noutăți și comunicate

Concert Desperado in Music Hall

9 aprilie 2011
Concert Desperado in Music Hall
Sambata, 09 aprilie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei Desperado de la ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 30 lei.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

O seara de sambata nu poate fi decat una de party la Music Hall. Intitulata sugestiv "SATURDAY NIGHT FEVER", seara de sambata gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite trupe de party.

Sambata, 9 aprilie 2011, suportul muzical perfect pentru o atmosfera incendiara, soldata cu dans pana in zori, va fi asigurat de un amestec reusit de texte haioase, muzica de calitate, distractie maxima = DESPERADO - "country rock made in Romania"

Spectacolul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet va fi de 30 lei.

Promotia serii:

All for one...9 for you !!!

Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
ANDREI GEMES, 0758.225.591
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Top