Noutăți și comunicate

Concert Desant in Club Colectiv din Bucuresti

6 martie 2014
Concert Desant in Club Colectiv din Bucuresti
Joi, 6 martie 2014, trupa timișoreană Desant se întoarce in București, in cadrul unui concert sustinut in Club Colectiv  începând cu ora 22:00.

Adresa Club Colectiv : Strada Tabacarilor, Nr. 7, Bucuresti.



Conform Radio România 3Net "Florian Pitiș", formația timișoreană Desant este cea mai bună trupă românească și are cea mai bună piesă a anului 2013. Piesa "Joc de Noroc" ce face parte de pe albumul cu același nume, a ieșit câștigătoare la secțiunea cea mai bună piesă 2013.

"În primul rând, un mare mulțumim tuturor fanilor și prietenilor noștri care s-au mobilizat și au făcut ca și anul acesta Desant să fie în frunte. Desant s-a aflat printre nominalizați într-uncât în cursul anului s-a aflat printre cele mai difuzate formații. Au fost în jur de 16 candidați la fiecare secțiune, nume mari și mai puțin mari, dar se pare ca în urma votării, noi am fost favoriți. Ne bucură mult această reușită cu atât mai mult cu cât tot la Radio România 3Net "Florian Pitiș", Desant pentru albumul "Joc de Noroc", deține și titlul de "cel mai bun album rock al anului 2012".

Suntem încântați să vedem că piese de pe album în individualitatea lor sunt apreciate și asta nu poate decât să ne certifice că am făcut o treabă minunată până în prezent. Despre formație nu vă spun decât că merită acest titlu pentru toată munca depusă până acum.

Am credința că în 2014 Desant se va bate din nou, tot acolo la vârf, pentru titlul de "cel mai bun album rock al anului 2014". Lucrăm la piese frumoase, bune și sperăm să transmitem o particică din noi cel puțin la fel de bine cum am făcut-o prin primul nostru album, " a declarat Benny J. Morgan, managerul formației.

"Sunt aproximativ doi ani și jumătate de când existăm ca formație, timp în care am lansat un album intitulat "Joc de Noroc" ce conține 14 piese, 2 videoclipuri și un single - "Cântec de Iarnă". Noi ne-am obișnuit publicul cu o cadență și trebuie să ne ținem de ea. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii noștri din București. Be Rock with Desant! Nu ne oprim aici !", a declarat Alin Achim, basistul formației.

Desant a fost înființată la sfârșitul lui 2010, la Timișoara și are în componența pe Alex Anka (voce), Tibi Săulescu (chitara), Mihai "Mtz" Neagoe - (clape), Alin Achim (bass) și Mihai Dobrescu (tobe).

Lansarea oficială a formației a avut loc în data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane în București, după ce în luna iunie a aceluiași an, Desant a concertat în deschiderea formațiilor de prestigiu Europe și Manowar.

In zilele urmatoare va fi anuntata si formatia invitata sa deschida acest eveniment.

Mai multe informatii despre Desant:
https://www.facebook.com/desantrock



Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top