Noutăți și comunicate

Concert Delia & Band la Hard Rock Cafe, București

22 iunie 2018
Concert Delia & Band la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 22 iunie 2018, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe pentru un nou show live cu Delia & Band. Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Pentru un show total, nu vor fi mese în fața scenei.

Talentata artistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Hituri precum „Pe aripi de vânt, „Da, mamă,, "1234", "Ce are ea" sau “Râmai cu bine i-au adus zeci de milioane de vizualizări pe You Tube si au adus-o în rândul celor mai difuzaţi muzicieni pe staţiile radio & tv de profil.


Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

  • 64 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;
  • 130 de lei, cu loc la masă, în sală.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top