Noutăți și comunicate

Concert Deep Purple la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

10 decembrie 2019
Concert Deep Purple la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca
Deep Purple va susține un concert în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, marți, 10 decembrie 2019, eveniment organizat de Events.


Informații despre Deep Purple

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum "In Rock"(1970), "Machine Head" (1972), "Made In Japan" ( 1973) și melodiile " Smoke On The Water", "Child In Time" și "Soldier Of Fortune" au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi, mai ales după reeditarea albumului "NOW WHAT?!". Disc de Aur și Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum. Videoclipurile "From the Setting Sun in wacken" și "To the Rising Sun in Tokyo" s-au clasat în aceeași zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinația pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Pe scena din Cluj solistul Ian Gillan (solist), bateristul Ian Paice (baterie) și Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey.


Bilete concert Deep Purple

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii:
  • În picioare:
    • Acces General - 190 lei
    • Golden Circle - 250 lei
  • Cu loc:
    • 130 lei
    • 190 lei
    • 210 lei
    • 260 lei
    • 250 lei
    • 400 lei (Loja VIP)
Biletele se pot cumpăra începând cu 11 aprilie 2019, ora 11:00, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este "de neuitat" iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top