Noutăți și comunicate

Concert Decease, Distorsion, Crossbone si Opus Ruina in Private Hell din Bucuresti

18 aprilie 2014
Concert Decease, Distorsion, Crossbone si Opus Ruina in Private Hell din Bucuresti
Vineri, 18 aprilie 2014, Romanian Thrash Metal Club si Hatework va invita de la ora 20:00 in Private Hell la concertul Decease, intr-un eveniment special menit sa aduca un sprijin in plus demersurilor de inregistrare a viitorului material al thrasherilor clujeni.


In urma anuntarii acestui eveniment ne-am bucurat de un raspuns pozitiv si entuziast din partea mai multor trupe ale scenei metal underground, lucru care aduce un stimul in plus acestei initiative si in linii generice, miscarii underground autohtone.

Astfel, alaturi de Decease vor urca pe scena din Private Hell Distorsion (extreme metal) si Crossbone (old school thrash metal), ambele din Bucuresti, precum si Opus Ruina (tehnical death metal) din Cluj-Napoca.


Decease
https://www.facebook.com/decease.band

Distorsion
https://www.facebook.com/DistorsionBand

Crossbone
https://www.facebook.com/riffsheavierthanyourmom

Opus Ruina
https://www.facebook.com/OpusRuinaRomanian Thrash Metal Club si Hatework vor directiona incasarile acestui eveniment catre inregistrarile viitorului material Decease.

Biletele se vor gasi doar la intrare si costa 10 lei. Deoarece este un eveniment support, membrii Rtmc vor plati si ei bilet, la pret intreg.


Sursa :
Romanian Thrash Metal Club
Hatework 
Asociatia Culturala Manifest


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă