Noutăți și comunicate

Concert Decapitated, HateSphere, Thy Disease si Grimaze in club Capcana din Timisoara

16 noiembrie 2018
Concert Decapitated, HateSphere, Thy Disease si Grimaze in club Capcana din Timisoara

Vineri, 16 noiembrie 2018, trupa Decapitated, parte din elita death metal a trupelor internaționale, va cânta în Clubul Capcana (ex-Daos) din Timisoara, alături de Thy Disease, HateSphere și Grimaze, cu ocazia Turneului Anticult Balkan Tour 2018 care se desfășoară în Cehia, Ungaria, Austria, Croatia, Serbia, Bulgaria, Turcia, Romania și Slovacia.

https://www.youtube.com/watch?v=kQUTQTNChbE

Polonezii de la Decapitated au 7 albume la activ, lansate in cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formatiei au fost puse de fratii Waclaw 'Vogg' Kieltyka si Witold 'Vitek' Kieltyka. In 2007 Decapitated l-au pierdut pe Vitek, care a murit in urma unui accident. A urmat o pauza, dupa care polonezii s-au intors in 2011 cu un nou album, Carnival Is Forever. In 2014 trupa a lansat un nou material discografic, Blood Mantra. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum si din partea fanilor. Al saptelea album al trupei a fost lansat in iulie 2017 si se numeste Anticult. Acesta a facut ca trupa sa fie inclusa in elita death metal a trupelor internationale.

https://www.youtube.com/watch?v=sWlROsFPRzg

Danezii de la Hatepshere revin in Romania dupa o prezenta la Metalhead Meeting acum cativa ani. Hatesphere au 20 de ani de activitate pe scena metal timp in care au lansat 9 albume de studio, cel mai recent fiind intitulat New Hell lansat in 2015. De la infiintare au dominat scena thrash din Danemarca fapt ce le-a adus un turneu cu Exodus si aparitii la Wacken Open Air, HellFest si With Full Force.

https://www.youtube.com/watch?v=oS-km67Wwj4

Thy Disease vin tot din Polonia, abordand ca stil un Industrial Death Metal. Formatia a luat nasterea in 1999 avand pana acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind Costumes of Technocracy in 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=3qCzEs0H4Ug

Bulgarii din trupa Grimaze s-au reunit în 2013 în Sofia, ca o trupa de Groove/Death Metal, având 2 materiale muzicale la activ, EP-ul Dreammares lansat în 2016 și albumul Planet Grimaze din 2018.

Biletele pentru concertul de vineri se pot achiziționa online la prețul de 60 lei, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/325418707986903/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă