Noutăți și comunicate

Concert Decapitated, Hatesphere, Thy Disease, Grimaze și Dehydrated în Club Quantic, București

14 noiembrie 2018
Concert Decapitated, Hatesphere, Thy Disease, Grimaze și Dehydrated în Club Quantic, București
Miercuri, 14 noiembrie 2018 sunteţi invitaţi începând cu ora 19:30 în Club Quantic, București, la un concert al trupelor Decapitated, Hatesphere, Thy Disease, Grimaze și Dehydrated .



Polonezii de la Decapitated au 7 albume la activ, lansate în cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formației au fost puse de frații Waclaw 'Vogg' Kieltyka și Witold 'Vitek' Kieltyka. În 2007 Decapitated l-au pierdut pe Vitek, care a murit în urma unui accident. A urmat o pauză, după care polonezii s-au intors în 2011 cu un nou album, Carnival is Forever. În 2014 trupa a lansat un nou material discografic, Blood Mantra. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum și din partea fanilor. Al șaptelea album al trupei a fost lansat în iulie 2017 și se numeste Anticult. Acesta a făcut ca trupa să fie inclusă în elita death metal a trupelor internaționale.



Danezii de la Hatepshere revin în România după o prezență la Metalhead Meeting acum câțiva ani. Hatesphere au 20 de ani de activitate pe scena metal timp în care au lansat 9 albume de studio, cel mai recent fiind intitulat New Hell și lansat în 2015. De la înființare au dominat scena thrash din Danemarca, fapt ce le-a adus un turneu cu Exodus și apariții la Wacken Open Air, HellFest și With Full Force.



Thy Disease vin tot din Polonia, abordând ca stil un industrial death metal. Formația a luat naștere în 1999 având până acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind Costumes of Technocracy în 2014.



Dehydrated vin din Rusia, din îndepărtata Siberie și abordează ca gen death metalul, având-o la voce pe carismatica Ira. Sunt prezenți pe scenă din 2008 având aceeași componență de la formare. În cei 10 ani de activitate au lansat 3 albume, primul fiind lansat în 2011, Duality of Existence, al doilea, Zone Beneath the Skin în 2012, iar cel mai recent, Awake in Era, în 2015.



Grimaze vin din Bulgara și abordeaza un death metal cu influențe de groove pe alocuri. Înființați în 2013, printre artiștii care și-au pus amprenta asupra stilului Grimaze se numără Pantera, Gorguts sau Acid Bath.
Până acum au lansat EP-ul Grimaze în 2016.



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara și au următoarele prețuri:
  • earlybird: 50 lei - până pe 3 septembrie
  • presale: 55 lei - până pe 14 noiembrie
  • la intrare în club: 60 lei
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top