Noutăți și comunicate

Concert DECAPITATED, HATE si THY Disease in club Fabrica

25 aprilie 2016
Concert DECAPITATED, HATE si THY Disease in club Fabrica
Luni, 25 aprilie 2016, METALHEAD va invita in Club Fabrica la un regal de metale grele cu DECAPITATED, HATE, THY Disease, Krysthla si Aktaion. Se anunta un show exclusivist cu casa inchisa, avand in vedere numarul mic de bilete puse in vanzare pe http://www.iabilet.roConcertul face parte din turneul “Blood Mantra Balkan Tour 2016” ! In presale biletele costa 50 de lei pana pe 15 martie. Dupa aceasta data pretul acestora va fi 55 de lei urmand ca la intrare acestea sa coste 60 de lei, in limita locurilor disponibile!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara si la Hard Rock Cafe)DECAPITATED

Polonezii de la Decapitated au 6 albume la activ, lansate in cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formatiei au fost puse de fratii Waclaw 'Vogg' Kieltyka si Witold 'Vitek' Kieltyka.

In 2007 Decapitated l-au pierdut pe Vitek, care a murit in urma unui accident. A urmat o pauza, dupa care polonezii s-au intors in 2011 cu un nou album, Carnival Is Forever. Cel mai recent material discografic semnat Decapitated este Blood Mantra, lansat in 2014. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum si din partea fanilor.
In prezent Decapitated inseamna:
Chitarist, Waclaw 'Vogg' Kieltyka, care a mai colaborat cu Vader, Hyporcrisy, Lux Occulta sau Sceptic. La voce il avem pe Rafal 'Rasta' Piotrowski, basist, Pawel Pasek, iar in spatele tobelor Michal Lysejko, cunoscut si pentru colaborarile cu Melechesh, Norden sau Pagan Forest.HATE

Hate sunt un grup de Death Metal din Varsovia cu activitate din 1990. Au 9 albume lansate pana acum, ultimul dintre ele, Crusade: Zero, fiind scos pe 25 Ianuarie anul trecut.
In prezent Hate inseamna Adam 'ATF Sinner' Buszko, voce si chitara si Pawel 'Pavulon' Jaroszewicz la tobe. Pavulon a colaborat cu formatii precum Vader, Deivors, Rootwater si nu numai.
Ca membrii live, Hate urca pe sceana alaturi de Piotr 'Kain' Kolakowski (bass) si Dominik 'Domin' Prykiel (chitara).THY Disease

Thy Disease vin tot din Polonia, abordand ca stil un Industrial Death Metal. Formatia a luat nasterea in 1999 avand pana acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind Costumes of Technocracy in 2014.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top