Noutăți și comunicate

Concert Deathstars in club Quantic

29 noiembrie 2023
Concert Deathstars in club Quantic
Deathstars - grupul suedez de industrial metal - va susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 29 noiembrie 2023, de la ora 20:00. Primele 200 de bilete costa doar 79 de lei. In deschidere vor canta PRIEST si Liv Sin. Biletele se pun in vanzare pe 20 aprilie la ora 17:00.


Informații despre eveniment

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Primele 200: 79 lei
  • Urmatoarele 200:89 lei
  • La acces: 120 lei
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 7 ani au intrarea libera, insotiti de un adult care are bilet.

Deathstars vin din Suedia si abordeaza un industrial metal cu influente de gothic. Trupa a fost infiintata de Emil Nodtveidt, fratele lui Jon Nodveidt, fondatorul formatiei Dissection si de Ole Ohman, tobosarul original Dissection.

De-a lungul timpului formatia s-a maturizat si si-a format un stil propriu, presa de specialitate comparandu-i cu artisti precum Rammstein sau Marilyn Manson. Mai mult, formatia a fost plecata in turneu alaturi de Rammstein. In plus, Deathstars a mai impartit scena cu trupe precum Dissection, Cradle of Filth sau Korn. Pana acum au lansat patru materiale de studio, cel de al cincilea urmand sa fie lansat in luna mai a acestui an.

Priest este un proiect de synthwave din care fac parte doi fosti membri Ghost. Bazele acestuia au fost puse la putin timp dupa ce artistii au parasit formatia suedeza.
Muzical, synthwave-ul abordat primeste pe alocuri influente de industrial dar si de gothic. Priest au sustinut deja turnee in Europa alaturi de nume precum Combichrist sau Die Krupps.

Liv Sin vin din Suedia si abordeaza un heavy metal clasic, avand ca teme lirice predilecte religia, conflictele armate si alte probleme ale societatii.
Cu o activitate de a pornit in 2016, exceptand o mica pauza in 2019, Live Sin au lansat pana acum 3 albume de studio, cel mai recent, KaliYuga, fiind oferit fanilor la inceputul acestui an.

Un eveniment METALHEAD, powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top