Noutăți și comunicate

Concert Deathstars in club Quantic

ANULAT !!!
24 martie 2023
Concert Deathstars in club Quantic
Edit: Concertele din Romania au fost anulate.

Deathstars va susține un concert în Club Quantic din București, vineri, 24 martie 2023.


Informații despre eveniment

Celebrul grup suedez de industrial metal, DEATHSTARS, va sustine un concert in club Quantic din Bucuresti, pe 24 martie 2023. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Deathstars sunt originari din Suedia si abordeaza stilul industrial metal cu influente de gothic. Trupa a fost infiintata de Emil Nodtveidt, fratele lui Jon Nodveidt, fondatorul formatiei Dissection.

De-a lungul timpului formatia s-a maturizat, si-a format un stil propriu, presa de specialitate comparandu-i cu artisti precum Rammstein sau Marilyn Manson. Mai mult, formatia a fost plecata in turneu alaturi de Rammstein. In plus, Deathstars a mai impartit scena cu trupe precum Dissection, Cradle of Filth sau Korn. Pana acum au lansat patru materiale de studio, cel de al cincilea urmand sa fie lansat anul acesta.

Primele 100 de bilete costa doar 79 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 89 lei, in presale 99 de lei iar la intrare 110.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top