Noutăți și comunicate

Concert death/black metal cu Saddayah, Groza si Abyss la Baia Mare

12 aprilie 2019
Concert death/black metal cu Saddayah, Groza si Abyss la Baia Mare
Psihoza death metalului contaminează Baia Mare! În seara zilei de vineri 12 aprilie SADDAYAH se va afla pentru prima dată în fața publicului din Shadows Rock Bar, cu o ocazie specială - lansarea primului album!

"Apopheny of Life" este titlul acestui prim CD al formației ploieștene, material ce a fost lansat de casa de discuri LoudRage Music și va fi pus în scenă integral, vineri 12 aprilie, în Shadows Rock Bar.

După o muncă intensă de patru ani, primul disc al deatherilor ploieșteni a prins formă finală și va fi prezentat la Baia Mare!



GROZA reprezinta teroarea black metalului german, pornita la drum in 2016. Aflata in formula completa doar de un an, Groza a lansat anul trecut primul album, "Unified in Void". Rapid, dar si melodic, bantuit de emotii autentice, albumul este fara de compromisuri in ce priveste exprimarea celor mai personale convingeri despre umanitate.



Formata in urma cu 10 ani, ABYBSS reprezinta zona bavareza a death-black metalului. Mergand pe urmele unor Dissection sau Sacramentum, Abyss penduleaza intre nostalgie si modernism, creionandu-si propria cale in undergroundul german.



SHADOWS ROCK BAR se află în Baia Mare, pe Str. George Coșbuc nr. 50.
Vineri 12 aprilie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Pagină eveniment pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/464496070752502/

Pagini oficiale:
https://web.facebook.com/SaddayahBand/
https://web.facebook.com/grozaband/
https://web.facebook.com/abyss.deathmetal/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top