Noutăți și comunicate

Concert de lansare album Phoenix, 'Vino, Tepes!' la Palatul Copiilor

6 decembrie 2014
Concert de lansare album Phoenix, 'Vino, Tepes!' la Palatul Copiilor
Concertul de lansare a noului album Phoenix, "Vino, Tepes!", va avea loc in data de 6 decembrie 2014 incepand cu orele 19:30, la Palatul Copiilor din București.

Datorită numărului mare de cereri pentru suplimentarea biletelor locația concertului a fost schimbată, iar evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor in data de 6 decembrie.

Planul actual al sălii de desfășurare precum și locurile încă disponibile se găsesc pe paginile de Facebook : Transsylvania Phoenix Oficial și Nicu Covaci.

Producția aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic. Vlad Èšepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe "cei ce ne-au dat nume" cu "cei ce ne-au dat neam" într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

Pentru albumul "Vino, Èšepeș!" revine alături de Phoenix și graficianul și căprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din "Cantafabule" si "Mugur de fluier", cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuală care a devenit parte integrantă din brand.

O împăcare între tradițional și nou, o lume cunoscută dar exprimată prin mijloace moderne, la cele mai înalte standarde profesionale, un mesaj brut susținut de o muzică rafinată în interpretarea unui colectiv inedit - sunt doar câteva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunță.

Biletele sunt disponibile în rețeaua MyTicket (Magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica), și pe http://www.myticket.ro.

Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD "Vino, Èšepeș!" cadou din partea formației Phoenix.

Componența albumului:
Costin Adam (voce)
Dan Albu (ghitară, voce)
Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
Volker Vaessen (bass)
Flavius Hosu (tobe)
Nicu Covaci (ghitară, voce)
Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) și Aurelian Balaurul Dincă (ghitară).

Susținut de DB Schenker și Deutsche Kneipe București.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top