Noutăți și comunicate

Concert Days of Confusion si Breathelast in Subsol Club

5 februarie 2015
Concert Days of Confusion si Breathelast in Subsol Club
Joi, 5 februarie 2015,  Benediktus Production impreuna cu Subsol Club va invita incepand cu ora 21:00 la concertul formatiilor Days of Confusion si Breathelast.
Support act: 10 lei. Rezervari: 0722892356.
Fb event: https://www.facebook.com/events/388751837971734/
Un eveniment sustinut de: Romanian Rock RadioDays of Confusion

https://www.facebook.com/Days.Of.Confusion.Official.Page
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

Days of Confusion este o trupa bucuresteana infiintata in 2010, abordand genurile alternative metal si post-grunge. Proiectul a luat nastere la initiativa lui Cezar Popescu (chitara, voce) (Vita de Vie) iar line-up-ul a fost completat de Cosmin Lupu (voce, chitara), Andrei Ilie (tobe) si Dan Ionescu (chitara). Trupa a colaborat de-a lungul timpului cu mai multi basisti (Robert Ursache - Proconsul, Adrian Ciuplea - Vita de Vie si Alex Pascu - Goodbye To Gravity), formula fiind definitivata in septembrie 2013, prin venirea in trupa a lui Andrei Zamfir. In 2012 apare primul material discografic al trupei, Ep-ul Seeds, odata cu lansarea videoclipului de debut pentru piesa "Meta", ceea ce a dus la castigarea Best Romanian Metal Newcomer in cadrul Metalhead Awards 2012. Days of Confusion au au concertat in deschidere la Arch Enemy, Accept si Queensryche si au cantat in cadrul celor mai importante festivaluri din Romania, ca B'Estfest sau Rockstadt Extreme Fest.Breathelast

https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Trupa Breathelast s-a format in 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ / nu-metal la inceput, insa, datorita unor schimbari de componenta si unui suflu nou aferent, trupa a inceput sa se aventureze, aproape nebanuit, in sfera post hardcore/ metal.

Breathelast a lansat in 2012 un disc de debut, de 7 piese, auto-intitulat Breathelast, sub tutela Metalfan Records Division | Metalfan Romania, inregistrat la Next Dog Studio de Marius Costache. 2013 aduce un material nou de 4 piese, cu un stil mai apasat si mai brutal, piese ce sunt deja promovate in concerte, sub titlul The Flood, si care este lansat alaturi de prietenii de la Cap de Craniu, sub denumirea Split it Out. Breathelast a cantat in peste 60 de concerte (Romania, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova), pana la ora actuala, cele mai recente concerte fiind alaturi de nume ca Stick To Your Guns / Caliban / Club Fabrica, si participarea la Rockstadt Extreme Fest in august 2014. 2014 este anul in care Breathelast definitiveaza noua formula prin pregatirile pentru un album de lunga durata, dar si un single / experiment vizual, in limba Romana: Maluri, responsabili de audio video fiind producatorul formatiei Marius Costache (sunet) si Miluta Flueras (foto / video).


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă