Noutăți și comunicate

Concert Days Of Confusion - Concrete Open Air Series - in club Expirat

19 august 2021
Concert Days Of Confusion - Concrete Open Air Series - in club Expirat
Days Of Confusion va susține un concert în Club Expirat - halele Carol, in cadrul Concrete Open Air Series.


Informații despre eveniment

Formatia pregateste un setlist generos in varianta electrica + piese acustice + cover-uri!

Asa cum precizeaza organizatorii, “CONCRETE aduce laolalta si live, pe diferite scene din tara, trupele si comunitatile din noul val al alternativului romanesc. O serie de evenimente noi, la initiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol. #concreteopenair”.

Noi abia asteptam, asa ca hai sa ne vedem si sa ne auzim saptamana aceasta, joi, mai ales pentru ca ultimul concert a fost taaaare scurt! Eu, unul, ma bucur de faptul ca o sa cantam un set extins, iar mai departe, voi fi succint: Open air, electric, pe 19 august, la Expirat

a declarat Cosmin Lupu (voce / chitara).

Link eveniment: https://fb.me/e/HL4KemBG

Despre Days Of Confusion

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal ce a luat fiinta in anul 2010, in București.

Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

In cei 8 spre 9 ani de cand Days Of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.

Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul acesta, la Rock The City pentru THE CURE.
  • Seeds (EP, 2012);
  • Yin & Out (LP, 2017);

DAYS OF CONFUSION inseamna:
  • Cosmin Lupu - voce/chitara
  • Cezar Popescu - chitara/voce
  • Andrei Zamfir - chitara bas
  • Alex Halmagean – tobe

Mai multe informatii:
Facebook: https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
Youtube: https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
Insta: https://www.instagram.com/daysofconfusion/?hl=en


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top