Noutăți și comunicate

Concert dAsh, Sleepless si The Boy Who Cried Wolf in Question Mark

24 mai 2015
Concert dAsh, Sleepless si The Boy Who Cried Wolf in Question Mark
Duminica, 24 mai 2015, trupele dAsh și Sleepless, din Ungaria, ajung pentru prima dată în România. Vor canta alături de The Boy Who Cried Wolf, într-un concert organizat de HC Ro și Event Horizon in Question Mark.

Biletele costă 15 lei și pot fi cumpărate prin Eventbook.ro sau în seara evenimentului de la Question Mark.dAsh este o trupă maghiară de progressive/fusion metal, înființată în 2012. Se află în componența actuală din 2013- Ádám Kiss (voce), Zoltán Zurbó (chitară, voce), Tamás Rubóczki (tobe), Ádám Rubóczki (chitară) și Péter Árva (bas). Până în prezent, cei cinci muzicieni din Debrecen au lansat următoarele materiale discografice: "Breath" (LP, 2012), "Knife Causes Burial" (EP, 2013) și "Turning Vicious" (LP, 2015).

Facebook: https://www.facebook.com/dashmetaal
Album "Turning Vicious" https://dashmetaal.bandcamp.com/album/turning-vicious

Videoclip: "The Dihydrogencarbonates"
https://www.youtube.com/watch?v=1geNe9CEsBQSleepless este o trupă maghiară de metalcore/deathcore, înființată în anul 2010. De-a lungul anilor, a evoluat odată cu modificările line-up-ului, astăzi fiind alcătuită din Milan Lucsanyi (voce), Norbert Hujak (tobe), Krisztian Kovacs (chitară), Jozsef Juhasz (chitară) și Janos Kelemen (bas, voce). Formația a lansat până în prezent două EP-uri: "Breathe In Confusion" (2013) și "Exterminate/Existence" (2014).

Facebook: https://www.facebook.com/sleeplesshorde
Albume: https://sleeplesshorde.bandcamp.com/music

Videoclip: "Escapist"
https://www.youtube.com/watch?v=tJPR4OqQ0X8The Boy Who Cried Wolf este o trupă de hardcore/metal, înființată în 2013 de Mihai (voce), Bogdan (chitară), Åžerban-Ionuț (bas) și Alex (tobe). Până în prezent, trupa a lansat un album de studio, intitulat „Bad Time Stories”.

Facebook: http://www.facebook.com/TheBoyWhoCriedWolf
Album „Bad Time Stories”: http://tbwcw.bandcamp.com/

Videoclip: "It's Just a Rebel, Sir!"
https://www.youtube.com/watch?v=VMzeGLFoAywLinkul evenimentului de pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/714857271968245/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top