Noutăți și comunicate

Concert Darken My Grief, Katara si Saddayah la Finala Nationala Wacken Open Air Metal Battle 2021, in club Rockstadt

25 septembrie 2021
Concert Darken My Grief, Katara si Saddayah la Finala Nationala Wacken Open Air Metal Battle 2021, in club Rockstadt
Wacken Open Air Metal Battle 2021 are loc sâmbătă, 25 septembrie 2021 în Club Rockstadt din Brașov. Trupele confirmate sunt: Darken My Grief, Katara și Saddayah.

Biletele costa 30 lei si se pot cumpara online: https://www.ambilet.ro/tc-events/finala-wacken-metal-battle-romania-2020


Informații despre Wacken Open Air Metal Battle 2021

După o pauză de un an, România revine pe tabloul principal al competiției internaționale Wacken Metal Battle. Cu un ”palmares” care include două locuri 2 și un loc 3, precum și o constantă prezență între primele 10 țări din cele 30 participante anual, România se numără – de fiecare dată – printre favoritele publicului și ale juriului.

Selecția finală a reprezentantei țării noastre se va face într-un adevărat ”warm-up party” Wacken Open Air Festival. Totul trebuia sa se întâmple în 2020, însa pandemia ne-a äinut departe. Până acum, mai exact până în data de 25 septembrie când ne vom revedea în clubul Rockstadt din Brașov, seara în care vom alege finalista care va reprezenta România la Wacken în 2022.

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare pentru interior la data de evenimentului (cel mai probabil doar pentru persoanele vaccinate pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea completă a schemei de vaccinare).
Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Pentru alte detalii urmăriți evenimentul de facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top