Noutăți și comunicate

Concert Dark Tranquillity la Arenele Romane din Bucuresti

3 mai 2013
Concert Dark Tranquillity la Arenele Romane din Bucuresti
Vineri, 03 mai 2013, Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a vă invita la un concert extraordinar al celebrei formații Dark Tranquillity la Arenele Romane. Suedezii vor lansa în luna mai a acestui an albumul "Construct" și au ales să-l dezvăluie și publicului român printr-un spectacol incendiar.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. În timp ce Norvegia era renumită pentru scena black metal, Suedia a urmat altă cale și a dat naștere unor trupe etalon pentru genul death metal. Încă de la începuturile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidențiat și a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formația se poate lăuda cu nouă albume de studio,   primul dintre ele, "Skydancer", datând din 1989. Din America până în India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinație magnifică între agresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Dark Tranquillity la București: un eveniment de excepție care nu trebuie ratat sub nicio formă.
Accesul publicului va fi posibil începand cu ora 19:00, iar concertul este programat să înceapă la 21:00.

Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei (până la data de 2 mai) și 85 de lei (în ziua concertului), prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro.


Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top