Noutăți și comunicate

Concert Dark Fusion, Gothic si My Only Venus in club Quantic

18 mai 2023
Concert Dark Fusion, Gothic si My Only Venus in club Quantic
Dark Fusion, Gothic și My Only Venus vor susține un concert în Club Quantic din București, România, joi, 18 mai 2023, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

DARK FUSION lanseaza albumul „Virtual Dominion” in club Quantic.
Bilete:
  • 59 RON - primele 30 de bilete;
  • 65 RON - presale online până pe 18.05.2023, in limita a 500 de bilete;
  • 80 RON : online și la locatie in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.
Bilete online - https://www.iabilet.ro/bilete-dark-fusion-o-lansare.../

DARK FUSION - industrial extreme metal
DARK FUSION a luat nastere in Bucuresti, in 2010. Are in prezent 2 albume de studio: primul fiind lansat în 2012 prin îmbinarea a mai multor stiluri de metal: melodic death, trash, hardcore. Cel de-al doilea album al formației, intitulat „CYBER NATION”, a apărut în 2016, tranziționând într-un stil mai industrial/ electronic.
Urmarind aceeasi tema distopica si futuristica, in care artificialul asimileaza tot ceea ce este natural, firesc la umanitate, in care se mai pot observa doar franturi de sentimente, in care lumea este controlata de masinarii si de tehnologie, „Virtual Dominion” insumeaza intocmai imaginea unei societati influentate si controlate din ce in ce mai mult de virtual. Albumul este creat printr-o fuziune de cyber-industrial și extreme metal ce ofera o combinatie unica in scena rockului si metalului romanesc.
Componenta
  • Gabi - voce, chitara lead
  • Alex - chitara ritm
  • Vlad - chitara bas
  • Cezara - clape
  • Matei - tobe
Facebook: https://www.facebook.com/DarkFusionRomania/
Instagram: https://www.instagram.com/dark.fusion.official/?hl=en
Youtube: https://www.youtube.com/c/darkfusionband

GOTHIC - heavy metal
GOTHIC este una dintre cele mai vechi trupe de metal din Romania, multi-premiata, cu o vasta experienta scenica si de turneu, incluzand o participare la WACKEN Open Air, cu rolul de reprezentant al Romaniei. Trupa, foarte apreciata de public pentru prestatiile sale live, a sustinut peste 500 de concerte, atat in Europa cat si in afara ei, fiind una dintre putinele trupe romanesti care au cantat vreodata in locuri precum India sau Tenerife (unde au filmat videoclipul "Catacombs").
Gothic este printre putinele trupe de metal dur din Romania care a iesit din nisa metalului extrem si este indragita de un public mai larg.
Facebook : www.facebook.com/Gothic.Romania
Youtube : www.youtube.com/gothicromania

MY ONLY VENUS - nu-metal/metalcore
MyOnlyVenus is a metal band based in Bucharest with influences of nu-metal, metalcore, hardcore punk and deathcore composed of Stoi (Drums), Moșu' (Bass), Pooft (Guitar) Puiu' and Faust (vocals).
One star, my only hope - My Only Venus

Hai la un eveniment special, cu shots gratuite, moshpit altfel, cu perne, distractie, headbang, lansare de album si metal!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top