Noutăți și comunicate

Concert Cuantune la Clubul Taranului din Bucuresti

17 ianuarie 2015
Concert Cuantune la Clubul Taranului din Bucuresti
Sambata, 17 ianuarie 2015, sunteti invitati incepand cu ora 21:00 la Clubul Taranului, unde are loc primul concert Cuantune din noul an. Vino alaturi de noi ca sa putem incepe acest 2015 asa cum trebuie: in ritmuri de swing, beat-uri de funk si acorduri de jazz.

Intrare: 25 Ron.
Adresa Clubul Taranului: Kisseleff 3, intrarea Monetariei, Bucuresti.
Link event facebook: https://www.facebook.com/events/997164606964778/Respectand nota autentica a jazz-ului modern, Cuantune reuseste sa combine beaturile create de Mario, cu vocea deosebita a vocalistei Elisabeta, la care se adauga ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty si de contrabasul lui Andreas Aron.

Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, trupafiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Elisabeta - voce
Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples
Andreas Aron - contrabas
Alexandru Coty - pian
http://www.cuantune.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă