Noutăți și comunicate

Concert cu trupa Marfar la Hard Rock Cafe

24 octombrie 2015
Concert cu trupa Marfar la Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 24 octombrie 2015, sunteți invitați începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Marfar în Hard Rock Cafe.Marfar dă startul celui mai așteptat voiaj printre acorduri rock, pop și disco, pe 24 octombrie 2015, la Hard Rock Cafe. Îmbarcarea se face fără bilet, dar cu zâmbetul la purtător!

Marfar a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge așa...”. Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, pană la emblematice balade și refrene rock din anii “80. MARFAR susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie.

în perioada 2008 – 2012, trupa a făcut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzată de TVR. în prezent MARFAR inseamnă: Tonina Tarnosche – voce, Bogdan Bratis – voce, Vali Neamțu – tobe, Dragoș Pitaru – bass, George Stătescu – clape.

Concertul va începe la 22.30, iar intrarea este liberă.


Evenimente recomandate

Top