Noutăți și comunicate

Concert cu SUNT UN FRATE TÂNĂR și trupa TVA în onoarea lui Florian Pittiș

27 ianuarie 2022
Concert cu SUNT UN FRATE TÂNĂR și trupa TVA în onoarea lui Florian Pittiș
Joi, 27 ianuarie 2022 sunteţi invitaţi în The Pub – Universității din București, la concertul SUNT UN FRATE TÂNĂR și TVA . Concertul are scopul de a readuce în memoria publicului cântecele și poeziile regretatului Florian Pittiș.


Informații despre eveniment

Florian Pittiș (n. 4 octombrie 1943, București – d. 5 august 2007, București) a fost un actor de teatru, voce, radio și televiziune român, regizor, traducător, interpret și textier de muzică folk, realizator de emisiuni radio. A scris texte pentru cântece ale Andei Călugăreanu, ale lui Mircea Vintilă, Sorin Chifiriuc și ale altora.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Componența grupului SUNT UN FRATE TÂNĂR:
  • Dorin Andone, voce, ch. acustică
  • Vlady Cnejevici, claviatură, voce
  • Teo Boar, ch. el., voce
Componența TVA -Trupa cu Valoare Adaugată:
  • Teo Boar/ch. el., voce
  • Vlady Cnejevici/ claviatură, voce
  • Adi Vascu/voce, ch. acustică
  • Dorin Andone/voce,ch. ac.
Dorin Andone este absolvent al Institutului de Teatru din Tîrgu Mureș, promoția 1987, apoi actor la Teatrul Național Cluj, Teatrul L. S. Bulandra, iar în prezent actor al Teatrului Național “I. L. Caragiale”, București, membru fondator al trupei “Dor”. Dorin este autor de muzică și texte și a realizat împreuna cu Vlady și cu Teo spectacolul „Sunt un frate tânăr” dedicat memoriei lui Florian Pittiș.

Vlady Cnejevici (claviatură, voce) și Teo Boar (chitară,voce) sunt artiști recunoscuți ai scenelor folk-pop și rock din România, membrii ai trupelor: Pacifica, Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, Paul & The Blue Workers.

Adi Vascu este un autor de muzică și texte, solist vocal, chitarist și interpret al unor creații proprii și din repertoriul unor autori importanți. Are la activ mai multe albume înregistrate împreuna cu colegii săi Vlady Cnejevici și Teo Boar. Face parte din proiectul “Remember Ioan Gyuri Pascu”. Adi Vascu lucrează în domeniul consultanței financiare ca evaluator și este realizator de emisiuni TV în domeniul economico-financiar.

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
  • persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.


Evenimente recomandate

Top