Noutăți și comunicate

Concert cu Alexandra Usurelu si Mircea Vintila in gradina Casei Universitarilor

16 iunie 2016
Concert cu Alexandra Usurelu si Mircea Vintila in gradina Casei Universitarilor
Joi, 16 iunie 2016, grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) primește niște oaspeți de seamă. Al doilea episod al seriei de evenimente Backyard Acoustic Season îi aduce pe scenă pe Alexandra Usurelu și Mircea Vintila, care vor prezenta concertul „Mergem toți într-o barcă”!



Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro.

Când rostești sau auzi numele lui Mircea Vintila, gândul te duce la folk, la muzică de calitate, la un spectacol pentru oameni și idei. I se mai spune și „lordul” - evident, de la piesa lui, ”Lordul John”. Cu o activitate discografică și concertistică bogată, numeroase premii câștigate de-a lungul carierei, cântecele lui Mircea Vintilă se caracterizează prin melodicitate și atenție acordată cuvintelor.

Alexandra Usurelu este vocea caldă, curată, blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri, cu o sensibilitate aparte și un timbru vocal ușor recognoscibil. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru "Cel mai bun album al anului 2015", înregistrând într-un an peste 10.000 de exemplare vândute. Cu 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani jumătate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.

Concertul Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă – „Mergem toți într-o barcă” include cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști, cât și un moment susținut împreună, cântând „Ceva se întâmplă cu noi” (cântecul nominalizat ca „Cel mai bun duet al anului” la Premiile Radio România), „Prețul corect” (melodia cu care Alexandra s-a lansat) și „Barca”.

Doi artiști excepționali împărțind același band.
În deschiderea concertului este invitată tânăra solistă Tea Buciu.

Haideți așadar joi, 16 iunie, de la ora 19:00 pentru al doilea episod din seria Backyard Acoustic Season în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă, iar biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. În limita locurilor disponibile, în seara concertului biletele vor fi 50 de lei.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București.
http://fb.com/acousticseason.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top