Noutăți și comunicate

Concert Cryptopsy in club Fabrica

30 iunie 2013
Concert Cryptopsy in club Fabrica
Duminica, 30 iunie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert Cryptopsy, Terminal Prospect si Coins as Portraits, in club Fabrica din Bucuresti.

Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai in seara concertului, la intrare.

Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast / grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal. Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la "Whisper Supremacy" ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai inversunati admiratori ai feroneriei death grind. http://www.cryptopsy.ca  

http://www.youtube.com/watch?v=sB_wCYF4BCM  

In deschiderea concertului, alaturi de trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, va evolua trupa brasoveana COINS AS PORTRAITS, un exemplu de grindcore brutal si experimental ce implica timpi si metrici neobisnuite, disonante si structuri compozitionale neconventionale.
http://www.terminalprospect.com
http://www.coinsasportraits.bandcamp.com  

In seara concertului Cryptopsy, va fi disponibila si oferta care include bilete la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions si Ribcage Booking le organizeaza in aceasta vara, anume Cryptopsy (30 iunie 2013), Exhumed (13 iulie 2013) si Agathocles (20 iulie 2013), toate cele trei concerte la pretul total de 90 de lei. Cei interesati pot solicita oferta la intrare. Mai multe informatii la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top