Noutăți și comunicate

Concert Crucify Me Gently în Club Capcana, Timișoara

15 martie 2019
Concert Crucify Me Gently în Club Capcana, Timișoara
Vineri, 15 martie 2019, iubitorii de blackened deathcore sunt invitați de la ora 21:00 în Club Capcana (ex Daos) la concertul trupei Crucify Me Gently [UA].
https://www.youtube.com/watch?v=rjgxvU4hz7o

Formata în 2012 în Ucraina, formatia Crucify Me Gently a lucrat constant la crearea unui stil propriu bine definit, ajungand la ideea ca mesajul emoțional e cheia muzicii lor. Debutul trupei a avut loc în 2013 odată cu lansare EP-ului Eternal Torments. Astăzi Crucify Me Gently este un catalizator al celor mai adânci și mai întunecate sentimente ale naturii umane - durere, frică de moarte și goliciune. Albumul Circles, lansat în noiembrie 2016, este o poveste dramatică pentru omul care se confruntă cu durerea de neconceput înainte și după moarte.

Concertul din 15 martie din Timisoara face parte din turneul Non Living Tour al trupei, care ajunge în Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Ungaria și Romania. Noul videoclip Non-living ridica întrebări existentiale de când lumea, despre moarte și viața, bine și rău, lasand publicul cu veșnica dilema... suntem pregatiti de moarte?

Intrare concert: 20 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/142243920023145/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top