Noutăți și comunicate

Concert CRISTINA BALAN & BAND la Hard Rock Cafe

25 martie 2016
Concert CRISTINA BALAN & BAND la Hard Rock Cafe
Vineri, 25 martie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 22:30, la un concert extraordinar cu revelatia ultimei editii a Vocei Romaniei, Cristina Balan, alaturi de trupa sa.



Chiar dacă este cunoscută încă din 1999, când își făcea pentru prima dată apariția în showbiz alături de trupa Impact, Cristina Bălan a revenit in atentia publicului prin participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde a si castigat marele premiu. Cristina a surprins prin originalitate, o voce puternică și un timbru aparte, ușor de recunoscut. "Sunt muzică și muzica este eu", a fost prima declarație pe care a dat-o Cristina imediat după câștigarea marelui premiu Vocea României 2015.

La patru ani a urcat pentru prima dată pe o scenă, în parcul Roselor din Timișoara, orașul natal al artistei. De atunci, drumurile au purtat-o numai în direcția muzicii. A învățat limba engleză ascultând muzica celor de la Queen, cu dicționarul în față încercând să înțeleagă ce spune Freddie Mercury in versuri. A absolvit Colegiul Național de Artă Ion Vidu. A urmat timp de doi ani cursurile Conservatorului din Timișoara, dar a renunțat după doi ani, simțind că drumul ei trebuie să fie altul decât cel pe care îl credea cu ceva ani în urmă. Timp de zece ani, 1999-2009, a activat alături de trupa Impact. În 2013 lansează singleul "Final de război" împreună cu trupa sa - ABCD. Anul 2013 vine și cu vestea că va deveni mămică de gemeni, așa că artista decide să se retragă o perioadă pentru a se dedica exclusiv vieții de familie și creșterii copiilor. În 2015 artista decide că e momentul să revină acolo unde simte că îi este locul, pe scenă.

Cristina Bălan este un artist complet, fiind totodată compozitor și textier pentru o serie de artiști, dar și co-autor pentru mai multe piese de succes internațional.



Biletele pentru showul Cristina Balan & Band se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Bilete au urmatoarele preturi:
  • -35 de lei, acces general cu loc la masa, in sala
  • -50 de lei, cu loc VIP in fata scenei, numar limitat la 80 de bilete

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top