Noutăți și comunicate

Concert Cristian Buica in club El Primer Comandante

14 aprilie 2011
Concert Cristian Buica in club El Primer Comandante
Joi, 14 aprilie 2011, e-Folk Events va invita de la ora 21:00 in club El Primer Comandante la un concert extraordinar semnat Cristian Buica.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot cumpara la intrarea in club. Pentru contact si rezervari sunati la 0751.229.308 sau 0768.685.275.
Adresa club El Primer Comandante : Strada Sf. Stefan, Nr. 13, Bucuresti.


"Asa cum ii place sa spuna "Anul de fabricatie este 1960, 6 Mai". Nascut la Resita. Canta de pe la 14-15 ani. La 16 ani castigat primul premiu important - locul I la un concurs intre licee (si o excursie de 7 zile, gratuit, in Paring). In acel moment era elev la Liceul de Informatica din Timisoara. La "Baladele Dunarii' din 80 este remarcat de Adrian Paunescu (care era presedintele juriului) si invitat in Cenaclul Flacara, unde canta pana in ultima zi de existenta Cenaclului. In 1986 infiinteaza la Resita Cenaclul Focuri Vii, unde cantau Dinu Olarasu, Maria Gheorghiu, Vasile Mardare si alti cativa folk-isti foarte talentati (Marcel Colcer, Victor Babiak, Adrian Padureanu, Mircea Bucsoc, Nelu Stan, etc., care insa nu au avut norocul (sau nenorocul!) de iesi din zona Resita Folk.
In 2000 lanseaza primul album - NOAPTE DE AUR. In 2007 ii apare, semioficial, albumul CRISTIAN BUICA - PANA AZI".

Asadar va asteptam joila o seara extraodinara in compania unui artist ce ne va incanta cu piese precum: Chitante, Suta de parai, Romanta de cantat in permisie si Destin cand vine toamna.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu.Diseara.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top