Noutăți și comunicate

Concert Cristi Minculescu, Valter și Boro la Hard Rock Cafe, București

27 martie 2019
Concert Cristi Minculescu, Valter și Boro la Hard Rock Cafe, București
Miercuri, 27 martie 2019, Hard Rock Cafe din București găzduiește un concert Cristi Minculescu, Valter și Boro. Accesul la concert se face începând cu ora 21:30.


Informații despre eveniment

Naționala de Rock a României ce se califică la fiecare turneu final, te cheamă la Hard Rock Cafe să strigi, ca Moțu’ Pittiș pe vremuri: "Ține minte... sfârșitul nu-i aici!". Sub titulatura "Bună seara, Prieteni!", va astepta o seara plina de hituri!

Poveștile cantecelor lui Cristi, Valter si Boro nu au final. Adevăratele povești de dragoste nu se încheie niciodată!


Informații despre bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Pretul biletului include o bere oferita de Carlsberg!
Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 90 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 70 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 70 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă