Noutăți și comunicate

Concert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe

27 octombrie 2016
Concert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe
Joi, 27 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts va invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti: Cristi Minculescu si IRIS ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

Vino să te bucuri de un show electrizant și să cânți “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” și multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil!

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri și o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 27 octombrie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) și Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.
Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă