Noutăți și comunicate

Concert Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup in Club Route 66

20 septembrie 2014
Concert Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup in Club Route 66
Sambata, 20 septembrie 2014, sunteti invitati incepand de la ora 21:00 in Route 66 unde Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup deschid cu entuziasm si in acest an sezonul de toamna al concertelor de club in Bucuresti.

Adresa Route 66 : Calea Victoriei, Nr. 48-50, Bucuresti.



Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup asteapta cu nerabdare intalnirea cu suporterii bucuresteni, care vor putea asculta cu aceasta ocazie, in premiera, cele mai noi piese: Vom Veni (Ne-am intors) si Nopti De Vis, dar si hit-urile, iubite si cerute deopotriva, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: Trenul fara nas, Cei ce vor fi, Pe ape, Noaptea, Strada ta s.a. Nu va lipsi un set consistent de cover-uri cantate ca omagiu adus unor trupe care au facut istoria rock-ului mondial: Rolling Stones, Led Zeppelin, Whitesnake, Bad Company sau Ac/Dc.



Biletele sunt in numar limitat, motiv pentru care va recomandam sa le procurati din timp de la club Route 66. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0735.350.350, iar daca veti ajunge in ultima clipa, veti mai putea gasi bilete si la intrare in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile. Pretul biletului este de 40 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top