Noutăți și comunicate

Concert Cradle Of Filth, Wednesday 13 si Sick N' Beautiful la Cluj-Napoca si Bucuresti

27 - 28 februarie 2024
Concert Cradle Of Filth, Wednesday 13 si Sick N' Beautiful la Cluj-Napoca si Bucuresti
Cradle Of Filth, Wednesday 13 și Sick N' Beautiful vor susține 2 concerte in Romania in 2024. Primul va avea loc pe 27 februarie 2024, in /FORM Space din Cluj-Napoca si cel de-al doilea concert va avea loc pe 28 februarie 2024, in Club Quantic din București.


Informații despre eveniment

Cradle Of Filth vor ajunge in club Quantic din Bucuresti pe 28 februarie 2024. Invitati speciali sunt Wednesday 13 cu un set Murderdolls si Sick N' Beautiful. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Biletele se pun in vanzare pe 15 septembrie 2023, la ora 11:00.

Considerata de Metal Hammer drept cea mai de succes trupa britanica de la Iron Maiden pana in zilele noastre, cei de la Cradle Of Filth se reintorc in Romania, cu al lor black metal combinat cu gothic si symphonic metal, cu teme muzicale puternic influentate de poezia si mitologia gotica si de filmele horror.

Fiind una dintre trupele influente din Maria Britanie, Cradle of Filth a lansat 13 albume de studio din 1991 pana in prezent, albume in care regasim de la influente de black si death la symphonic si chiar thrash metal, Dani Filth, carismaticul solist si membru fondator al formatiei, mutand granitele muzicii Cradle cu fiecare album.

Wednesday 13 este numele de scena al lui Joseph Michael Poole, artist ce a abordeaza o multitudine de genuri muzicale, de la horror punk la glam sau chiar country.

Membru fondator alaturi de Joey Jordison a trupei Murderdolls, Wednesday 13 a reusit alaturi de Joey sa gaseasca puncte tangentiale intre genuri muzicale ce la prima vedere pareau sa nu aiba nimic in comun. Desi Murderdolls au lansat doar doua albume de studio, acestea au fost bine primite de public, ajungand si in topurile atat din Statele Unite cat si din Europa. In cadrul concertului Wednesday 13 ne va incanta cu un set Murderdolls.

Sick n' Beautiful vin din Roma, Italia, si au aproape un deceniu de activitate. Abordeaza un hard rock cu influente de industrial si punk, axandu-se pe tematica sci-fi si horror in principal. Printre artistii care i-au influentat se numara Alice Cooper, Rammstein, Marilyn Manson si Nine Inch Nails. Au sustinut deja turnee in Europa si au urcat pe scenele marilor festivaluri cea mai importanta prezenta fiind cea de la Wacken.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Primele 200: 109 lei
  • Urmatoarele 200: 129 lei
  • In presale: 140
  • La acces: 160 lei
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top