Noutăți și comunicate

Concert Cosmin Vaman & Alexandra Andrei in Club Puzzle

20 mai 2014
Concert Cosmin Vaman & Alexandra Andrei in Club Puzzle
Marți, 20 mai 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert Cosmin Vaman și  Alexandra Andrei în Club Puzzle.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzleCosmin Vaman și Alexandra Andrei sunt din Iași și cântă cu pasiune despre lucrurile frumoase din jurul lor și cu mult umor despre celelalte. La concertele lor, zâmbetele celor din public sunt la ordinea zilei. În ultimii ani, cei doi artiști au devenit o prezență constantă binecunoscută în rândul celor care preferă genul lor muzical: curat, armonizat și plin de spirit.

Atât Cosmin cât și Alexandra au câștigat, individual sau în mai noua formulă de grup, trofeele celor mai importante festivaluri de gen din țară și, invariabil, aprecierea publicului. De multe ori, prezența lor la diferite evenimente a adus un plus de bună dispoziție și umor, improvizațiile, glumele și piesele "cu dedicație" momentului reușind să destindă mai tot timpul atmosfera. În același timp, pentru cei romantici, Alexandra și Cosmin păstrează tot timpul câteva cântece de suflet. Cântată în stilul acustic prin care au devenit cunoscuți, muzica lor poartă mereu în ea un mesaj și se lasă, de regulă, cu zâmbete.

Aflați în București cu ocazia înregistrărilor pentru un album de studio, Cosmin și Alexandra au acceptat invitația de a cânta în Clubul Puzzle, marti, 20 mai, de la ora 21:00. Vă așteptăm să ascultați o altă perspectivă a muzicii acustice!

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/838407409505952/

Fragmente muzicale:

Drumul: http://www.youtube.com/watch?v=EUEo_5y0Wbw

De ce n-apar folkistii la televizor: http://www.youtube.com/watch?v=SzoacdPlTp4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă