Noutăți și comunicate

Concert CompactB & Friends la Arenele Romane

20 septembrie 2019
Concert CompactB & Friends la Arenele Romane
Vineri, pe 20 septembrie 2019, Teo Peter "reunește" emblematica trupă CompactB pe scena de la Arenele Romane, într-un eveniment grandios al trupei-fenomen. Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce - amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a celui ce a fost unul dintre fondatorii Compact.


Detalii despre eveniment

Evenimentul are ca invitați speciali mari artiști ai scenei muzicale românești precum Leo Iorga, Holograf, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Aurel Tamas sau Emeric Imre. Totodată, CompactB se alătura initiativei #SupportYourLocalBands, dedicată susținerii și promovării artiștilor talentați aflați la început de drum. Astfel, alături de numele deja consacrate, evenimentul propune și doi reprezentați ai noului val: NAVI și trupa Blană Bombă.

Bilete aici: http://bit.ly/PrietenipentruTEO


Despre trupa Compact

CompactB înseamnă milioane de voci ce le-au fredonat muzica, milioane de inimi atinse de versurile lor. Compact înseamnă sute de spectacole, zeci de turnee și albume ce au marcat muzica din Romania, având că element comun membrii ei emblematici în frunte cu Teo Peter.

Componență CompactB

  • LEO IORGA - invitat special, voce
  • ADRIAN ORDEAN - gh.solo
  • COSTI CĂMĂRĂŞAN -gh.solo
  • LELUŢ VASILESCU - tobe
  • ADRIAN COCO TINCA - gh.bass
  • MONEL PUIA - clape
  • GABRIEL "GURIȚĂ" NICHOLAS - solist vocal

Scurt istoric Compact

Compact este una dintre cele mai longevive trupe rock autohtone, care s-a bucurat mereu de succes în peisajul muzical de la noi. De-a lungul celor peste 40 de ani de existență trupa a trecut prin multe transformări, schimbări de componență și momente dramatice, dar a știut să pună actul artistic mai presus de orice, indiferent în ce formulă a cântat.

Înființată în 1977 de către regretatul Teo Peter și Costi Cămărășan, la Cluj, formația Compact a debutat oficial pe scena Clubului Universității, iar peste trei ani obțin Marele Premiu Perpetuum Vox Transilvania la Mediaș, urmat de câștigarea festivalului de muzică rock "Serbările Mării" din 1982.

În următorii ani, trupa lansează numeroase albume și participă la turnee în tara și în străinătate, susținând peste 300 de concerte anual. De-a lungul vremii, Compact au urcat pe scenă alaturi de trupe legendare ale muzicii rock precum Crazyhead, Jesus Jones, Skin Games, Uriah Heep, Ian Gillan, Nazareth și Jethro Tull, delectând publicul cu melodii care au devenit adevărate repere ale rock-ului românesc, inspirând numeroase generații de tineri visători.

Din repertoriul trupei fac parte piese ca Trenul pierdut, Hoinar, Ma voi întoarce, Sa te gândești la mine, Ploaia, Singur în noapte, care fac deliciul ascultătorilor la evenimentele și petrecerile la care sunt invitați să cante membrii formației.



Biletele se găsesc ȋn format electronic pe www.entertix.ro, www.myticket.ro, precum şi ȋn reţeaua fizică Entertix: librariile Carturesti şi Hypermarketurile Carrefour


Evenimente recomandate

Top