Noutăți și comunicate

Concert Compact Paul Ciuci si Trooper - Cantare pentru Prieteni - in club Quantic

29 iulie 2022
Concert Compact Paul Ciuci si Trooper - Cantare pentru Prieteni - in club Quantic
Compact Paul Ciuci și Trooper vor susține un concert în Club Quantic din București, vineri, 29 iulie 2022, începând cu ora 19:00.


Informații despre eveniment

Compact (Paul Ciuci) și Trooper urcă pe aceeași scenă, în aceeași seară, la Quantic în Grădina de Vară.

Două trupe emblematice ale muzicii rock românești vor susține două concerte inedite pe 29 iulie și trebuie să îți spunem că va fi o seară ca între prieteni, iar Compact și Trooper vor da tot ca să te facă să te simți aproape de ei.

Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție. Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului. Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top