Noutăți și comunicate

Concert COMPACT in Music Hall

11 martie 2011
Concert COMPACT in Music Hall
Vineri, 11 martie 2011, incepand cu ora 22:00 sunteti invitati la un concert al trupei COMPACT in Music Hall. In deschidere vor canta cei de la EVERPLAY.

Pretul unui bilet este de 30 lei.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro

Cel mai noul club de live din peisajul bucurestean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasa, va invita sa incheiati intre prieteni saptamana cu o seara senzationala, in compania uneia dintre cele mai cunoscute si iubite trupe, formatie ale carei melodii este imposibil sa nu-ti trezeasca cele mai frumoase amintiri.

"Compact continua, evident!. .. Avem prieteni multi care ne asteapta in toata tara si abia asteptam sa-i intalnim pe fanii nostri din Bucuresti unde n-am mai ajuns cam de multa vreme. Veniti cat mai multi pentru un concert intre prieteni in Music Hall" spune Paul Ciuci, leaderul trupei.

COMPACT inseamna: Paul Ciuci (chitara, voce), Aurel "Lelut" Vasilescu (tobe), Adrian Kiselef (clape) si Adrian "Coco" Tinca (chitara bas).

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor "60 "80..

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.


Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top