Noutăți și comunicate

Concert COMPACT electroacustic la Hard Rock Cafe

13 octombrie 2016
Concert COMPACT electroacustic la Hard Rock Cafe
Joi, 13 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formației. Showul va fi unul electroacustic adica va fi impartit in doua: o parte acustica si alta electrica iar trupa va avea o serie de invitati speciali pe care ii vom anunta in curand, acesta fiind primul show de gen din istoria trupei !Vino la Hard Rock Cafe să asculți „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Ești totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare

Biletele au următoarele prețuri:
  • 65 de lei, cu loc la masă, în sală
  • 80 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 65 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 65 de lei - acces general, cu loc la masă, în limita locurilor disponibile.Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top