Noutăți și comunicate

Concert Comeback Kid, Rock N Ghena si The Boy Who Cried Wolf in Club Fabrica

8 iulie 2014
Concert Comeback Kid, Rock N Ghena si The Boy Who Cried Wolf in Club Fabrica
Marti, 8 iulie 2014, trupa Comeback Kid (Canada) va concerta in Club Fabrica din Bucuresti. In deschidere vor canta cei de la Rock N Ghena si The Boy Who Cried Wolf.



Comeback Kid dau startul turneului european si lanseaza un nou videoclip. Romania e pe harta !

Trupa isi incepe turneul european in doar cateva zile, in Franta, urmand sa cante in tari precum Spania, Portugalia, Belgia, Romania, Irlanda, UK, Bulgaria sau Grecia, asa ca fanii romani sunt onorati ca tara lor sa faca parte dintr-un turneu atat de amplu.

Recent, trupa a lansat si un nou videoclip pentru piesa Wasted Arrows, piesa extrasa de pe noul album al trupei "Die Knowing", album aparut in acest an prin Victory Records. Videoclipul poate fi urmarit aici: http://www.rocksound.tv/videos/watch/video-premiere-comeback-kid-wasted-arrows

Pe 8 iulie la Fabrica, alaturi de Comeback Kid vor canta Rock N Ghena si The Boy Who Cried Wolf, doua trupe locale puternice si in crestere de la concert la concert.

Biletele pentru acest show costa doar 40 de lei si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro precum si in retelele fizice Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Magazinele Vodafone si Orange, in librarile Humanitas si in toate punctele clasice de vanzare de bilete din toata tara.

In ziua concertului la intrare, biletele vor costa tot 40 de lei.

Un eveniment METALHEAD si Mighty Owl Productions, sub egida Urban Metal, sustinut de ROCK FM si Ciuc Premium !


Evenimente recomandate

Top