Noutăți și comunicate

Concert Combichrist (USA) la Kruhnen Musik Halle din Brașov

18 iulie 2019
Concert Combichrist (USA) la Kruhnen Musik Halle din Brașov

Joi, 18 iulie 2019, sunteti invitati de la ora 21:00 in Kruhnen Musik Halle din Brașov la un concert al trupei Combichrist. Grupul american aleg să pună Transilvania pe harta turneului mondial "One Fire World Tour", la patru ani distanță de la ultimul show susținut în zonă, cu ocazia Rockstadt Extreme Fest.

COMBICHRIST, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei internaționale de aggrotech/ electro industrial metal, revine pe tărâmul contelui Dracula cu un show plin de forță extremă pentru a promova noul album de studio "One Fire".

https://www.youtube.com/watch?v=0tEUP7vDMbo

Înființat în 2003 de Andy LaPlegua, inițial ca un proiect cu influențe powernoise/ techno denumit de Hudlager, ce îmbina trecutul cu tonalități hard core al lui Andy cu prezentul său electro. Curând, grupul și-a schimbat numele în Combichrist și a lansat, în același an, primul LP "The Joy of Gunz". Materialul a atras imediat entuziasmul fanilor acestui gen, aducând la lumină un mix fresh de sound-uri energice și agresive, ce îmbinau cu succes ritmurile alerte ale power noise-ului cu sonoritățile dure ale hard electronica. De Halloween, în același an, Combichrist au lansat un nou EP în ediție limitată, "Kiss The Blade", epuizat în mai puțin de o săptămână. Succesul a fost urmat de un altul, la doar un an distanță, cu ocazia apariției celui de-al doilea EP, "Sex, Drogen Und Industrial", care s-a menținut timp de mai multe săptămâni numărul 1 în topurile DAC. 2005 a adus un nou material, albumul "Everybody Hates You", ce include două piese devenite, între timp, clasice în cluburi: "This Shit Will Fuck You Up" și "This Is My Rifle".

În 2006 e lansat EP-ul "Get Your Body Beat" cu care Combichrist ajunge în Top 10 Billboard Dance Singles chart și pe coloana sonoră a filmului SF biopunk "The Gene Generation". Următorul an vine cu un nou album, intitulat "What the Fuck is Wrong With You People?", care a fost primit cu entuziasm de fani și de industria muzicală, contribuind la creșterea numelui trupei datorită ritmurilor pline de adrenalină și a exploziei de energie generate de piese.

Efervescența creativă a continuat, iar 2009 a venit cu "Today We Are All Demons", material completat de un turneu în America de Nord, alături de Black Light Burns (featuring Wes Borland de la Limp Bizkit) și de un tur extins prin Europa, împreună cu Rammstein. Succesul grupului american a continuat, astfel că piesa "Shut Up and Bleed" a intrat pe coloana sonoră a filmului de groază "The Collector", iar melodia "Today We Are All Demons" (Beneath the World Mix) a fost selectată pentru coloana sonoră a unuia dintre filmele seriei "Underworld" - "Underworld: Rise of the Lycans". Au urmat "Making Monsters" (2010) album susținut de un tur împreună cu Aesthetic Perfection și iVardensphere (ca support acts) și de nou turneu alături de Rammstein, Combichrist devenind, de asemenea, o prezență obișnuită la unele dintre cele mai importante festivaluri de profil, precum Brutal Assault, Wacken sau Summer Breeze.

Melodiile trupei americane au ajuns și în industria de gaming, track-uri ca "Never Surrender" sau piese de pe EP-ul "Throat Full of Glass" fiind incluse pe jocul video "DmC Devil May Cry". Anul 2014 îl aduce pe cel de-al șaptelea material al formației, "We Love You", cu noi melodii bine primite de public, videoclipul uneia dintre ele, "Maggots at the Party", fiind nominalizat la Berlin Music Video Awards 2015 la categoria "Most Trashy Video".

Dacă până acum amprenta muzicii electronice se simțea deosebit de puternic, albumul "This Is Where Death Begins" (2016) marchează o turnură pronunțată spre zona rock și metal. Acesta a fost urmat în 2017 de o piesă stand-alone, intitulată "Broken : United", pentru ca 2019 să vină cu un nou album și cu turneul mondial de promovare, "One Fire World Tour", din care face parte și România.

"One Fire", albumul omonim programat să fie lansat în luna iunie a acestui an, este cel de-al nouălea al trupei. Materialul este programat să fie lansat în luna iunie a acestui an (via Out Of Line Music) și anunță o întoarcere a trupei la rădăcinile sale industriale.


Biletele pentru show-ul Combichrist de pe 18 iulie 2019 se vor putea achiziționa în rețeaua iaBilet, pe iabilet.ro dar și la clubul Rockstadt.

  • Pre-sale 1: include 150 de bilete la prețul de 45 lei/ buc., valabil până la epuizarea stocului
  • Pre-sale 2: va include 150 de bilete cu prețul de 55 lei/ buc., valabil până la epuizarea stocului
  • În ziua concertului biletele vor costa 65 lei/ buc.

Accesul la eveniment se poate face numai în baza biletului valid.

Minorii cu vârsta între 10 și 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adult și numai în baza biletelor valide pentru toate persoanele. Minorii cu vârsta între 14 și 18 ani au acces neînsoțiți.

Facebook event - concert Combichrist la Kruhnen Musik Halle:

https://www.facebook.com/events/328751551085637/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top