Noutăți și comunicate

Concert COMA - LIVE ACOUSTIC - in Rockstadt

26 februarie 2022
Concert COMA - LIVE ACOUSTIC - in Rockstadt
Update: Concertul a fost reprogramat pentru data de 26 februarie 2022.
Coma va susține un concert în Club Rockstadt din Brașov, sâmbătă, 26 februarie 2022, începând cu ora 17:00.


Informații despre eveniment

Accesul publicului e permis de la ora 16:00, iar concertul va incepe de la ora 17:00.
Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro la prețul de 63,22 lei. Toate biletele sunt individuale cu loc la masă.Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului COVID-19.
Fanii rock-ului alternativ vor avea parte de un excelent concert al îndrăgitei trupe Coma! Coma, în muzică, înseamnă energie pură de metal alternativ adusă pe scenă de cei 6 membri:
 • Cătălin Chelemen (voce principală)
 • Răzvan Albu (tobe)
 • Dan Costea (voce, chitară)
 • Sorin Petrescu (bas)
 • Răzvan Rădulescu (aka Hefe, DJ)
 • Matei Tibacu (chitară).


Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
 • Participarea la spectacol și accesul în locație se face în conformitate cu normele legale în vigoare și NUMAI în urma scanării codului QR al Certificatului Verde COVID-19 și în baza biletului de spectacol valid.
 • Participarea și accesul sunt permise doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
 • Excepție de la aceste reguli sunt copii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
 • Vă reamintim că noile norme prevăd obligativitatea purtării măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile comune ale locației: culoare de circulație, toaletă, bar când vă ridicați de la masa. Excepție de la purtarea măștii o fac copii cu vârsta mai mică de 5 ani.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de mai sus iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
 • Capacitatea locației este de 30% din maximul capacității admise și nu există reduceri sau gratuități pentru minori astfel că toate persoanele participante la spectacol trebuie să dețină bilet valabil. Pentru persoanele minore este necesară prezentarea documentelor care atestă vârsta la momentul accesului în locație.
 • În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.


Evenimente recomandate

Top