Noutăți și comunicate

Concert Coma - Light/Acustic la Hard Rock Cafe, Bucuresti

17 octombrie 2019
Concert Coma - Light/Acustic la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, pe 17 octombrie 2019, sunteti invitati la Hard Rock Cafe de la ora 21:00 la un show COMA Light, adica piesele pe care le iubiti reinterpretate in maniera acustica.


Despre trupa Coma

Coma este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ din Romania, cu toate concertele sold-out, ce dovedește pasiunea cu care artiștii abordează fiecare reprezentație live, transpunând publicul într-o transă indusă de sunetul lor de o calitate superioară.

Trupa a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesă "Nu vreau fetițo casă" pe care ei o descriu ca fiind "o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust".

Primul album, "Somn" apare in 2001, lansat alături de A&A Records. În același an, vedem urmatoarele două videoclipuri Coma - "Bruzli vs. Vandam" ("videoclip ce nu va avea alt rol decât să puncteze faptul că nu am murit") și "Stai" ("un videoclip ce încheie perioada pieselor ușor digerabile sau de TV semnate Coma și ne va infățișa așa cum suntem").

După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma - "Nerostitele". Poate fi catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More).

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged "Coma Light" pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete. Albumul conține 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experiență nouă.

2016 este anul în care așteptarea ia sfârșit: COMA lansează noul album, "Orizont", ce include o colaborare cu Greenpeace România pentru melodia "Cel Mai Frumos Loc De Pe Pământ", închinată padurilor din România.

Coma a cântat de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.


Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 59 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top