Noutăți și comunicate

Concert Coma Light (Acustic) la Hard Rock Cafe

22 februarie 2017
Concert Coma Light (Acustic) la Hard Rock Cafe
Miercuri, 22 februarie 2017, Metalhead și BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, la un show COMA Light - adică piesele pe care le iubiți reinterpretate în manieră acustică.Coma este una dintre cele mai iubite formații alternative din România. Trupa a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa „Nu vreau, fetițo, casă”, pe care ei o descriu că fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust”.

Primul album, „Somn”, apare în 2001, lansat alături de A&A Records. În același an, vedem următoarele două videoclipuri Coma – „Bruzli vs. Vandam” („videoclip ce nu va avea alt rol decât să puncteze faptul că nu am murit”) și „Stai” („un videoclip ce încheie perioada pieselor ușor digerabile sau de TV semnate Coma și ne va înfățișa așa cum suntem”).

După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma – „Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More).

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light”, pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete. Albumul conține 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experiență nouă.

În noiembrie 2011 a apărut single-ul “Un Semn”, cu o lansare de videoclip în Fire Club. Piesa s-a bucurat de succes, fiind clasată timp de 2 săptămâni pe primul loc în topul Radio Guerrilla. La începutul anului 2014, a fost lansat single-ul “CHIP”, în clubul Colectiv din București, alături de alte două trupe: The Boy Who Cried Wolf și Shes Dead. Videoclipul piesei Chip câștigă în 2014 Premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. În videoclip apar peste 250 de fani și prieteni Coma, printre care sunt și Junkyard (ROA), Radu Almășan (Bosquito), Adrian Despot (Vița de Vie) și membri ai trupelor H8, Bosquito, Grey Matters și alții.

COMA a cântat de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe sau artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

2016 este anul în care așteptarea ia sfârșit: COMA lansează noul album, "Orizont", și va fi unul minunat, care va face că așteptarea să fi meritat pe deplin!

Biletele pentru concertul din 22 februarie se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete);
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei.
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă