Noutăți și comunicate

Concert Coco Montoya in Hard Rock Cafe

2 septembrie 2009
Concert Coco Montoya in Hard Rock Cafe
Unul dintre cei mai importanti chitaristi de pe scena electric-blues-ului mondial, numit cel mai bun artist de blues contemporan in 1996 la premiile W.C. Handy, COCO MONTOYA va concerta in premiera est-europeana la Bucuresti, pe 2 septembrie 2009, la Hard Rock Cafe.


Cu o cariera de peste 30 de ani, chitaristul si vocalul Coco Montoya s-a impus in lumea Blues-rock-ului prin tehnica sa absolut inedita, stilul exploziv si vocea puternica. De la inceputurile sale ca baterist, colaborarea cu Albert Collins si John Mayall si pana la statutul actual de chitarist de Electric Blues, Montoya si-a castigat reputatia prin ani de munca si turnee in toata lumea. Concertul face parte din seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului.


In deschiderea concertului va performa George Baicea Electric Blues Band, proiectul lui George Baicea, unul dintre cei mai buni chitaristi de Electric Blues din Romania.

Biletele se gasesc online pe myticket.ro sau tickepoint.ro, in magazinele Diverta si in Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe Bucharest
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top