Noutăți și comunicate

Concert Christ Agony si Eternal Samhain in Club Daos din Timisoara

28 aprilie 2017
Concert Christ Agony si Eternal Samhain in Club Daos din Timisoara
Miercuri, 28 aprilie 2017, R&R Booking Romania va invita in Club Daos din Timisoara de la ora 21:00, la un concert electrizant alaturi de polonezii de la Christ Agony si italienii de la Eternal Samhain.

Fb event: https://www.facebook.com/events/263040640803037/
Bilete: 25 lei



Christ Agony – Polonia

Christ Agony, veteranii black metal-ului polonez revin in Romania, dupa o pauza de 5 ani, pe data de 26 aprilie 2017, in Club Daos din Timisoara. Acestia vor prezenta noul album, "Legacy", lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucand in prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilatii sau albume live, consacrand trupa ca un pilon de rezistenta in miscarea black metal internationala.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=IVQfv_Pd-5U

https://www.youtube.com/watch?v=MQ6ZikZfnuk



Eternal Samhain – Italia

ETERNAL SAMHAIN s-a format in octombrie 2006, iar vocalul Taliesin a continuat cu perseverenta, in ciuda mai multor schimbări ale componentei. De-a lungul timpului, stilul si influentele s-au mai schimbat, datorita membrilor care se schimbau foarte des. In 2011 a fost lansat Obscuritatis Principium, un EP cu 4 piese, produs de Arges Production. In 2016 trupa lanseaza primul album full-length, Storyteller of the Sunset and the Dawn, material primit foarte bine de catre fanii genului.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=KAfZc7YlwWA





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top