Noutăți și comunicate

Concert Chris Norman la Sala Palatului in Bucuresti

13 octombrie 2013
Concert Chris Norman la Sala Palatului in Bucuresti
Duminică, 13 octombrie 2013, Chris Norman (vocea hiturilor Living Next Door to Alice, Stumblin'In și Midnight Lady) revine în România printr-un concert la Sala Palatului în București, urmând ca pe 15 octombrie să concerteze la Cluj-Napoca. Artistul britanic va fi acompaniat de un ansamblu de muzicieni germani.

Crescut într-o familie de artiști, Chris Norman a ajuns pentru prima dată pe scenă la trei ani, iar la șapte ani a primit prima chitară. În școala generală din orașul natal Bradford i-a cunoscut viitorii membrii Smokie: Alan Silson și Terry Uttley. Adolescenții au început să cânte influențați de The Beatles, The Rolling Stones și Bob Dylan.

Trupa a evoluat sub diverse nume, până când în 1974 s-au numit Smokie lansându-și primul album, Pass It Around, în 1975. La scurt timp a urmat celebrul single Living Next Door to Alice, iar în 1978 Chris Norman s-a afirmat și în afara grupului alături de Suzi Quatro prin hitul Stumblin' In.

Turneele lungi și dorul de casă l-au convins în 1980 să petreacă mai mult timp alături de familie și în studio unde a compus piese pentru diferiți artiști. Cinci ani mai târziu, relua colaborarea cu Smokie pentru un turneu în Germania și Australia, pentru ca în 1986 să dea lovitura ca interpret solo cu Midnight Lady, piesa care a dominat topurile europene, fiind numărul 1 în Germania timp de șase săptămâni.

Au urmat și alte melodii de succes, cum ar fi Some Hearts Are Diamonds, No Arms Can Ever Hold You, Broken Heroes, Sarah, Baby I Miss You. În anii care au urmat a continuat turneele, în paralel cu munca în studio. În ultimii ani a lansat mai multe albume solo care s-au bucurat de succes la public și critici: Handmade (2003), Break Away (2004), Million Miles (2006), Coming Home (2006), Close Up (2007), Time Traveller (2011).

Bilete și informații:
- Pentru Sala Palatului - București, biletele costă intre 80 si 250 lei și sunt disponibile in reteaua Eventim si la Sala Palatului. Primele 1.000 de bilete oferite spre vanzare sunt reduse cu 20% pana pe 8 martie. Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.
- Pentru Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, biletele costă între 47 și 198 lei și sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ța Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărturești), în rețeaua Eventim și on-line, pe http://www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro. Evenimentul este organizat de DIESEL EVENTS.

Sursa : Cavalleria Events


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă