Noutăți și comunicate

Concert Changing Skins si Onenightstand in Subsol Club

27 februarie 2015
Concert Changing Skins si Onenightstand in Subsol Club
Vineri, 27 februarie 2015, Changing Skins si Onenightstand vor sustine de la ora 21:00 un concert incendiar in Subsol Club din Brasov. Evenimentul este organizat de Benediktus Production impreuna cu Subsol Club.

Support act: 10 lei. Rezervari: 0722892356.
Fb event: https://www.facebook.com/events/314065728799090



Changing Skins

Membrii formației
- Horatiu Ghibu - Vocals;
- Stefan Mustata -Guitars;
- Raluca Pascaru -Drums;
- Adi Cotoara - Bass;

...trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10! " (Mtv - Alternative Nation)
Changing Skins este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground " (Metropotam.ro)

Albumul de debut Changing Skins s-a clasat in topul muzicii romanesti in 2012, intr-o descriere succinta ca fiind un "Material valoros, nivel international, profesionalism rock" de catre site-ulhttp://www.muzicisifaze.com/alt_articol.php?id=41
"... albumul de debut reprezinta o mare reusita pentru o trupa autohtona care a reusit sa traduca in note, suflet, nervi si distorsii tot ceea ce ar trebui sa reprezinte rockul romanesc in secolul Xxi. " - Maximum Rock Magazin

Changing Skins, ''o trupa care face o revolutie sonica in ritmuri de electro-rock '' (Romania Libera), a luat nastere in Bucuresti la inceputul anului 2010. Adepta a sonoritatilor alternative cu influente din rock-ul american al anilor '90, prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop'n'roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock'n'roll.
Trupa isi propune sa transmita o energie palpabila in concertele pe care le sustine, fiind o prezenta ce nu trece niciodata neobservata, a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Alternosfera, Ocs, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc. atat in Bucuresti si in alte localitati.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat "Ain't Worth It", clasarea pe locul 5 in finala concursului Gbob Romania, cat si promovarea piesei "Ain't Worth It" in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla.

Inceputul lui 2012 a adus noi concerte. Astfel au participat in cadrul turneului Dracula Revolution precum si un nou videoclip (foarte incitant) pentru piesa "Deeper and Deeper", piesa care este introdusa pe primul material discografic lansat in toamna, intitulat " Changing Skins".
Desi videoclipul "Deeper and Deeper" a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, acesta reuseste sa stranga peste 6. 000 vizualizari in mai putin de o saptamana.

In topul Radio Guerrilla formatia reuseste sa ajunga pana pe locul 2, devansand alte formatii foarte cunoscute din Romania, iar celebra revista britanica Nme a prezentat videoclipul "Baby" (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului Gbob Romania 2011) pe site-ul revistei:
http://www.nme.com/nme-video/youtube/id/VrmaGNPKhTY

De asemenea trupa este apreciata pe blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației
"The Guardian". Astfel, clasamentul din luna august format din cele mai bune piese descoperite din întreaga lume include și România cu piesa "Perfect Foes"(infomusic.ro)

Chanding Skins a fost invitata sa deschida concertul formatiei finlandeze Apocalyptica in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting din data de 13 mai 2012 de la Arenele Romane, a cantat in deschiderea trupei californiene Hed(P.E) alaturi de Coma.
De asemenea trupa a participat si la festivalul B'estfest, editia 2012, Pro Istoria Fest si Ursus Evolution.

Trupa a iesit castigatoare in urma voturilor la Maximum Rock Awards 2012, sectiunea "Best Romanian Rock Newcomer" - http://www.maximumrock.ro/stiri/1852-afla-castigatorii-maximum-rock-awards-2012.html

In 2013, a avut parte gala de decernare a premiilor muzicale "On Air Music Awards", unde trupa Changing Skins a fost nominalizata la sectiunea "Best Rock Alternative", cu piesa "Baby".

In vara anului 2013, Changing Skins participa la o noua editie a festivalului B'EstFest concertand pe aceeasi scena cu Tiamat -http://bestfest.ro/editia2013/artists/changing-skins/

Trupa Changing Skins incepe cu forte noi anul 2014, astfel lanseaza un videoclip pentru primul single de pe viitorul album, intitulat "Full of Dirt" care si-a facut aparitia si la cateva posturi de radio cum ar fi: Radio Guerrilla, Radio Trib, Romanian Rock Radio, urmat de participarea la evenimentul organizat de catre ArtMania in Silver Church Club, Bucuresti.

Toamna anului 2014 este sarbatorita cu o serie de concerte aniversare, de asemenea lansarea videoclipului piesei "Use Me" care se regaseste pe albumul deja lansat pe piata, dar si participarea la Focus Festival (Sibiu).

http://changingskins.ro/
http://www.myspace.com/changingskins
http://twitter.com/Changing_Skins
http://www.soundcloud.com/changingskinsband
http://www.reverbnation.com/changingskins
http://www.youtube.com/user/ChangingSkins



Onenightstand

  • Înființată în 2012
  • Gen

High Voltage Rock N Roll

Membrii formației
- Aryna - vocals
- Opium Black - guitars
- Andrei - guitars
- Mike McGee - bass
- Roly - drums

http://www.youtube.com/watch?v=XDjVFIsSJkY



Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio


Evenimente recomandate

Top