Noutăți și comunicate

Concert CENTRAL PARK in Hard Rock Cafe

12 martie 2011
Concert CENTRAL PARK in Hard Rock Cafe
Sambata, 12 martie 2011 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert al trupei CENTRAL PARK - Simon & Garfunkel Tribute incepand cu ora 22:30.

Pretul unui bilet este de 40 lei.

Sambata, Hard Rock Cafe va invita la doua ore de folk-rock alaturi de Central Park - formatie tribute Simon&Garfunkel.

In 1957, Paul Simon si Art Gurfankel au format ceea ce urma sa devina una dintre trupele reprezentative ale genului folk-rock. Duo-ul american a devenit celebru dupa lansarea single-ului "The Sound of Silence" si in urma aportului adus coloanei sonore a filmului "The Graduate" (1967), film care
a marcat si afirmarea actoriceasca a lui Dustin Hoffman. Au urmat hit-urile "Bridge over Troubled Water", "I Am a Rock", "Homeward Bound", "A Hazy Shade of Winter", "The Boxer", "Cecilia", dar probabil cel mai cunoscut dintre toate este "Mrs Robinson".

De la destramarea forma iei din 1970, cei doi membri s-au mai reunit in cateva ocazii, cea mai celebra dintre aceste reuniri fiind aceea din 1981 cu prilejul concertului din Central Park, la care au asistat peste 500.000 de oameni. Din acest eveniment s-au inspirat si artistii pe care ii veti vedea pe scena Hard Rock Cafe sambata seara. Central Park este una dintre cele mai cunoscute trupe tribute din Italia, cu importante aparitii in programele Mediaset si Rai.

Eveniment sustinut de Europa FM.


Evenimente recomandate

Top