Noutăți și comunicate

Concert CELESTE si CONJURER in club Quantic

22 martie 2022
Concert CELESTE si CONJURER in club Quantic
Celeste și Conjurer vor susține un concert în Club Quantic din București, marți, 22 martie 2022.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 55 lei - acces general - presale – pana pe 21.03.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3fMLvNa
  • 75 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 22.03.2022 oline și la intrare
Despre CELESTE

Cu peste 600 de spectacole în toată lumea, cu apariții în cele mai prestigioase festivaluri de muzică extremă (Hellfest, Roskilde, Copenhell, SummerBreeze, Brutal Assault, Roadburn, Psycho Las Vegas,. ..), 1 EP și 5 albume, CELESTE a reușit să-și creeze propria atmosferă muzicală și este astăzi considerată una dintre cele mai importante trupe ale scenei „Avangardă franceză Black-Metal”.
Această trupă a devenit unul dintre grupurile definitorii ale generației lor. Favorite de cult pentru un grup de fani notoriu pretențios, este ușor de înțeles de ce CELESTE sunt priviți ca unii dintre cei mai buni de acolo în acest moment” Metal Injection

De 15 ani, trupa de metal franceza a produs o muzica hibrida, bogata in influente, pe cat de greu de definit, pe atat de usor de recunoscut. Amestecând inteligent sunete black metal, post-metal și hardcore, CELESTE a creat o muzică pe cât de singulară, pe atât de violentă, opresivă și întunecată.

Sunetele CELESTE sunt uriașe și obscure, misterios de negre. Nicio rază de lumină nu poate pătrunde în întunericul care le înconjoară”. Metal.de

După ce s-a alăturat label-ului NUCLEAR BLAST, CELESTE va lansa un nou album în 2022, înregistrat și mixat de Chris Edrich (Gojira, The Ocean, Leprous, Tesseract) și va pleca într-un turneu internațional pentru a răspândi întunericul muzicii sale.

Despre Conjurer

Viitorul metalului extrem de progresiv britanic se află pe mâini sigure cu LP-ul de debut de la Conjurer – Mire. O ascultare uluitoare, care combină Opeth la cel mai greu și mai dinamic nivel, Mastodon, Gojira, Mire este un pas înainte facut de o trupă tânără care este deja susținută ca fiind cele de urmărit.

Conjurer este o trupă care deja atrage atenția din presa și industria metal. Trupa are o istorie impresionantă în turnee, în ciuda faptului că se află încă la începutul călătoriei lor.
2019 îl va vedea pe Conjurer să preia mai mult ca oricând cu apariții în festivalul UE la Complexity și Roadburn și un turneu de 34 de date în SUA cu Rivers Of Nihil - așteptați-vă să vină mai multe.

Detalii de acces si conditii de participare gasiti aici.


Evenimente recomandate

Top